Hoşgeldiniz  

Fikirtepe’deki Mağduriyetini İBB İmkanları İle Çözülecek

admin | 25 Şubat 2019 | İstanbul, Kentsel Dönüşüm, Manşet, Siyaset, Üst Manşet A- A+

Kentsel dönüşüm mağduru vatandaşlar ile buluşan Saadet Partisi İBB Başkan Adayı Necdet Gökçınar, Fikirtepe’de yaşanan kentsel dönüşüm mağduriyetini İBB imkanları ile çözüme kavuşturacaklarını söyledi.

Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necdet Gökçınar, Fikirtepe’de kentsel dönüşüm mağduru vatandaşlar ile buluştu.

SAADET İBB ADAYI NECDET GÖKÇINAR: FİKİRTEPE KENTSEL DÖNÜŞÜM MAĞDURLARIYLA GÖRÜŞTÜ

Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necdet Gökçınar, Fikirtepe’de yaşanan kentsel dönüşüm mağduriyetini İBB imkanları ile çözüme kavuşturacaklarını söyledi.

Partisinin Kadıköy Belediye Başkan Adayı Recep Yılmaz ile birlikte vatandaşlarla buluşan Gökçınar, vatandaşlardan yaşadıkları mağduriyetlerle ilgili detaylı bilgi aldı. Ardından Fikirtepelilere hitap eden Gökçınar adaylık sürecinden önce de durumu bildiğini ifade ederek, “Bu şehrin belediye başkanı olacaksam, İstanbul’daki hiçbir mağduriyeti beni ilgilendirmez diyerek geri çeviremem. Bakın biz bu sorunu ve mağduriyeti biliyoruz. Hiçbir hakkı hiçbir kimseye peşkeş çekmeden hak ve adalet üzere bu sorunu çözeceğiz. Bunu herkes duysun. Belediye imkanlarını devreye sokacağız ve hakların zayi olmasını engelleyeceğiz. İşte bu Milli Görüş’ün belediyecilik anlayışı” şeklinde konuştu.

BÜTÜN İSTANBULLULARIN HAKKINI KORUYACAĞIZ

Buradaki sorunu çözerken, diğer İstanbulluların haklarını da kesinlikle koruyacaklarını ifade eden Başkan Adayı Gökçınar, Fikirtepelilerle birlikte, onların rızalarını alarak sorunu çözeceklerini, halka sahip çıkan bir belediye başkanı olacağını ifade etti.

“BANA MI SORDUNUZ DEMEK UTANÇ VERİCİ”

Mağdurlardan bir kısmı yetkililerden “imza atarken bana mı sordunuz?” cevabını aldıklarını söyleyince, Gökçınar, “Bu ülkemiz adına utanç verici birşey” diye konuştu.

Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necdet Gökçınar ve Kadıköy Belediye Başkan Adayı Recep Yılmaz, toplantının ardından lekeye çivi çak platformuna çivi çakarak Fikirtepelilere destek verdi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.