Hoşgeldiniz  

Fenomen Can Aydoğmuş, Türkiye’de Rahatlama 2023 Sonrası

admin | 01 Nisan 2020 | Magazin, Manşet A- A+

Türkiye hakkında astrolojik tahminlerde Can Aydoğmuş bugünlerde yaşadığımız Corona Virüs salgınıyla ilgili olarak da “Türkiye rahatlamayı 2023 sonrası yaşayacak.” Dedi.

Ünlü Fenomen Can Aydoğmuş Türkiye Hakkında Astrolojik Tahminlerde Bulunuyor…

Yaptığı astrolojik değerlendirmelerle geçmişteki pek çok olayı, tarihiyle birlikte doğru tahmin eden, (Şu ana kadar sayısız astroloji tahminlerinde futboldan, bitcoin, dolar, deprem, dolu yağması, doğal afetler, yangılar, İstanbul seçimlerinin tam olacağı tarihe kadar bilmesi ile söyledikleri en çok çıkan kişi olarak Nostradamus’a benzetiliyor.) Can Aydoğmuş daha önce Elazığ depremini, Dolar’ın 6.10’u geçeceğini, Bitcoin düşüş ve yükseliş tarihlerini tam olarak bildi.

Can Aydoğmuş’un 2020 tahminlerinden birinde de “2019 Mart ayından 2020 yılı sonuna kadar Türkiye’nin 1. yani kendi evi ve 7. yani dış dünya ilişkileri evinde Kuzey Güney düğümleri var. Bu süreçte tüm Ay ve Güneş tutulmaları da bu evlerde gerçekleşecek; bu nedenle 2020 deprem ve doğal afetler yılı olacak” demişti.

Can Aydoğmuş bugünlerde yaşadığımız Corona Virüs salgınıyla ilgili olarak da “16-23 Şubat 2020 tarihleri arası önemli. Şubat ayından itibaren tüm Dünya ve Türkiye için ateşli bir dönem” ifadelerini kullanmıştı. Daha önce doların 6.10’u geçeceğiyle ilgili de doğru tahminlerde bulunan Aydoğmuş, sonraki dönemde bizi bekleyen süreçle ilgili olarak da şu tahminlerde bulunuyor:

-Türkiye 2020 sonrası adım adım, yıllar içinde Japonya ile beraber dünyanın iki büyük süper gücünden biri olacak.

– 2020 Nisan ayında Türkiye’nin 20 yıllık dönemi bitiyor ve 12 Mart 2020 ile 29 Aralık 2020 arası Türkiye çok büyük değişimler yaşayacak.

– Devletin üst kademesi için 18 Eylül 2019 – Eylül 2021 arası oldukça zorlu geçmeye devam edecek. Büyük etki yaratan haberler, gelişmeler ve değişimler olabilir.

– Türkiye asıl rahatlamaya 2023 sonrası ile 2026 arası kavuşacak..

-Türkiye’nin müthiş zenginliğe ulaşıp İstanbul’da 40 metrekare bir evin bile 2023 sonrası 1 milyon dolar olacağını ve Türkiye’den mallarını satıp giden insanların ileriki yıllarda çok pişman olacağını söylüyor.

-2020 Yazı Haziran Temmuz ve Ağusto ayında deprem, doğal afetler, ekonomik tatsız dönem, ekonomi ile ilgili şok eden haberler, bankalarda sıkıntı, sınırlarda problem, terör gibi konuların Güneş ve Ay tutulmalarıyla, Ardra ve Mula yok edici yıldızlarda olacak tutulmalardan dolayı bütün dünyada meydana gelebileceğini söylüyor. Bu yüzden herkesin mutlaka kapısının önünde deprem çantasının olması, deprem ile ilgili yaşadıkları yerleri kontrol ettirmeleri, sigortalarını yaptırmaları ve hertürlü önlemlerini alıp evlerindeki eşyaları duvarlara sabitlemeleri gerektiğini söylüyor. Kendisinin bir deprem veya bu alanda bir uzman olmadığını tamamen astrolojik haritaya göre astrolojik ön görüde bulunarak insanların herhalükarda önlem almasının gerekliliğinin altını çiziyor. 

Sonrasında Kasım ve Aralık ayında olacak tutulmalar ile can sıkıcı durumların kış aylarında da ne yazık ki devam edeceğini belirtiyor.

Son olarak özellikle 2020 yazında ve sonrasında Eylül ayı ile beraber yeni bir virüsün veya Covid-19 virüsünün mutasyona uğrayarak yeni bir virüs gibi ortaya çıkabileceğini ya da tekrar çok büyük benzer bir etkinin ortaya çıkabileceğini ama bu sürecin sonuç olarak biteceğini vurguluyor.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.