Hoşgeldiniz  

Ertuğrul Bilican, ‘Bayramlarımız Acı Günümüz Olmasın’

admin | 17 Ağustos 2018 | Ataşehir, Eğitim, Gündem, Manşet A- A+

Erken başlayan tatil öncesi Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde Kurban Bayramı nedeniyle Ertuğrıl Bilican’ın makamında kurum personeli ile bayramlaşma gerçekleştirildi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Bayramlaşma sırasında basın mensupları aracılığıyla bayram mesajını ileten Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican, tatillerdeki kaza artışlarına dikkat çekerek, “Bayramlar bazı ailelerimizin acı günü olmasın” dedi.

Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican ile Şube Müdürleri Vedat Vefa Budak ve Nazım Yurdagül, Kurban Bayramı nedeniyle kurum içi çalışanlar, eğitim camiası ve vatandaşlarla Milli Eğitim Müdürlüğü’ndeki makam odasında bayramlaştı.

Recep Kenan paylaştı: 17 Ağustos 2018 Cuma

Kurum çalışanları ile bayramlaşma sırasında bayram mesajını paylaşan Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican, basın mensupları aracılığıyla ilettiği mesajında; “Bu gün Kurban Bayramı vesile ile öncelikle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzdeki arkadaşlarımızla bayramlaştık. Bu bayramlaşmaya sizlerinde katılmasından dolayı gerçekten çok mutluluk duyduk. Tatilde olan, dinlenme döneminde olan okullarımızda ki kurumlarımızla birlikte çalıştığımız hizmetlisinden öğretmenine, okul yöneticilerimize kadar Ataşehir Eğitim Ailesinin tüm fertlerinin ve ailelerinin, hepsinin bayramlarını kutluyorum. Daha geniş anlamı ile bütün Ataşehirli’lerin Bayramını Kutluyorum. Esenlikler, güzellikler ve huzur içerisinde, ülkemiz açısından da birlik ve beraberlik içerisinde, kazasız belasız bayram geçirmemizi özellikle diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Bayram tatillerindeki kaza artışlarına dikkat çeken Ertuğrul Bilican, “Bayram tatillerinin en büyük endişesi, korkusu seyahatlerin artması nedeni ile kazalardır. Dikkatli ve kazasız seyahatlerle güzel bir bayram diliyoruz. Bayramlar bazı ailelerimizin acı günü olmasın, temennimiz budur. Hepimizin bayramı kutlu olsun” dedi.

Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican, bayramlaşma törenine katılan konuklarına Türk Lokumu ikram etti.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.