Hoşgeldiniz  

Erdoğan Oyunu Üsküdar Küçükçamlıca’da Kullandı

admin | 24 Haziran 2018 | Ataşehir Ak Parti, İstanbul, Manşet, Siyaset, Türkiye, Üst Manşet A- A+

AK Parti Genel Başkanı, AK Parti ve Cumhur İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Üsküdar Küçük Çamlıca’da Saffet Çebi Ortaokulu’nda kullandı.

Recep Kenan/itvhaber.com

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, oyunu Küçük Çamlıca’da bulunan Üsküdar Saffet Çebi Ortaokulu’nda, 3275 numaralı sandıkta kullandı.

Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan Küçük Çamlıca’daki Üsküdar Saffet Çebi Ortaokulu’na oy kullanmaya eşi Emine Erdoğan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, kızı Esra Albayrak, torunları Ömer Tayyip Erdoğan, Ahmet Akif ve Mahinur Albayrak ile geldi.

Oy kullandığı okulda yoğun güvenlik önlemleri alındığı belirtilen, 3275 numaralı sandıkta oyunu kullanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye genelinde herhangi bir sorun yaşanmadığını söyleyerek, “Katılım iyi görüyor. Türkiye genelinde aldığım bilgiler bunu gösteriyor. Dünyada en gelişmiş ülkelerde bile yüzde 30’lara kadar düşen bir katılımın olduğu seçimlerde, Türkiye bunların hepsini aşmış vaziyette. Son seçimlerde yüzde 85’i aşan katılımın, Türkiye’deki demokratik olgunlaşmanın ne denli ilerde olduğunu gösteriyor” dedi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.