Hoşgeldiniz  

Erdoğan, ‘Devletimiz Tüm Kurumlarıyla Görevinin Başında’

admin | 22 Mart 2020 | Genel, Gündem, Manşet, Siyaset, Türkiye, Üst Manşet A- A+

Sosyal Medya hesabından seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, koronavirüs salgını mücadelesi ile ilgi, “Müsterih olunuz. Devletimiz tüm kurumlarıyla görevinin başında” dedi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabında yayınladığı vido mesajında koronavirüs (Kovid 19) salgını mücadelesi ve alınan tedbirler ile ilgili açıklama yaptı.

AZİZ VATANDAŞLARIM, MÜSTERİH OLUNUZ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medyadaki mesajında; “Aziz vatandaşlarım, Müsterih olunuz. Devletimiz tüm kurumlarıyla görevinin başında, zaman mefhumu gözetmeksizin Milletinin hizmetinde. Bu zorlu süreci inşallah hep birlikte atlatacağız. Yeter ki kurallara, yönlendirmelere uyalım ve mutlaka evlerimizde kalmaya devam edelim.” Dedi.

Müsterih Olunuz, Devletimiz Milletinin Hizmetinde

Aziz vatandaşlarım, Müsterih olunuz. Devletimiz tüm kurumlarıyla görevinin başında, zaman mefhumu gözetmeksizin Milletinin hizmetinde. Bu zorlu süreci inşallah hep birlikte atlatacağız. Yeter ki kurallara, yönlendirmelere uyalım ve mutlaka evlerimizde kalmaya devam edelim.

Recep Tayyip Erdoğan paylaştı: 21 Mart 2020 Cumartesi

MİRAÇ KANDİLİ KUTLAMA MESAJINI İLETTİ

Miraç Kandili kutlama mesajını da ileten Cumhurbaşkanı Erdoğan, kutlama mesajında; “Milletimizin ve İslam aleminin mübarek Miraç gecesini tebrik ediyorum. Miraç gecesi vesilesiyle yaşadığımız bu zorlu sürecin bir an evvel son bulmasını, tüm insanlığın sağlık ve huzura kavuşmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.” İfadelerine yer verdi.

SAĞLIK PERSONELİMİZİ ALKIŞLARIMIZLA TEBRİK EDİYORUZ, KUTLUYORUZ

Sosyal medyadan video ile vatandaşlara seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan “Aziz vatandaşlarım, müsterih olunuz. Devletimiz tüm kurumlarıyla görevinin başında.” İfadeleri ile başlayan video mesajında şu ayrıntılara yer verdi:  
“Aziz vatandaşlarım, Devletimiz bütün kurum ve kuruluşlarıyla görevinin başındadır. Aziz milletim müsterih olsun. Özellikle Sağlık Bakanlığımız tüm personeliyle doktorlarıyla hemşireleriyle sağlık memurlarıyla artık zaman mefhumu kullanmadan çalışmaktadır. Bundan dolayı şahsım, ailem ve milletim adına bütün sağlık personelimizi hakikaten alkışlarımızla tebrik ediyoruz, kutluyoruz. Ve bu süreci onlarla beraber atlatacağımıza da inanıyorum.”

“65 YAŞ ÜSTÜ SOKAĞA ÇIKANLAR VARSA UYARMALISINIZ”

65 yaş üstü ve kronik hastalara gelen kısıtlamaya dikkat çeken  Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşlardan hükümet yetkililerinin yönlendirmelerini dikkatle takip edip, etmeyenleri uyarmaları ricasında bulunarak, “Özellikle 65 yaş üstü ve kronik hastalıklara sahip olanların kesinlikle sokağa çıkmamalarıdır. Eğer bu tür sokağa çıkanlar varsa tekrar ediyorum; onları uyarmalısınız. Bunları rastgele söylemiyoruz. Bunları şu anda bu işin en çok sorumlusu ve dikkatle bu işi takip edenleri olarak, doktorlarımızdan ve bilim kurulu üyelerimizden almış olduğumuz tavsiyelerle söylüyoruz ve Bilim kurulu üyelerimiz şu anda bunları adım adım takip etmektedirler.” ifadelerini kullandı.

“SAĞLIK VE HUZUR İÇİNDE ÜLKEMİZİ YARINLARA TAŞIYACAĞIZ”

“Sağlık ve huzur içinde ülkemizi yarınlara taşıyacağız. Olumsuzluk kampanyası meydana getirmek isteyenlere inanmayınız. Gerek sağlık noktasında gerekse sağlık dışındaki bütün ürünler elimizde mevcuttur. İmkanlarımız elimizde mevcuttur.”

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.