Hoşgeldiniz  

Ekrem İmamoğlu, ‘Eşit Hizmet İçin İş Birliğini Önemsiyorum’

admin | 09 Temmuz 2019 | İstanbul, Manşet, Siyaset, Üst Manşet A- A+

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul’un 39 ilçesinin belediye başkanlarına, Yenikapı Avrasya Gösteri Merkezi’nde verdiği randevuya Cumhur İttifakı belediye başkanları katılmadı.  

Cumhur İttifakı’na mensup belediye başkanları son anda toplantıya katılmadı. Başkan İmamoğlu: “Bir araya gelemeyeceksek insanların kucaklaşmasını nasıl sağlayacağız” dedi.?

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul’un 39 ilçesinin belediye başkanlarına, 8 Temmuz günü için Yenikapı Avrasya Gösteri Merkezi’nde randevu verdi. Randevuya, aralarında Cumhur İttifakı’na mensup belediyelerin de bulunduğu birçok belediye başkanı olumlu yanıt verdi. Toplantı, akşam saatlerinde gerçekleştirildi. Ancak Cumhur İttifakı’na mensup belediye başkanları, söz konusu toplantıya katılmadı.

Toplantıda İmamoğlu ve CHP İBB Meclis Grup Başkanvekili Doğan Subaşı ile birlikte Beylikdüzü, Büyükçekmece, Avcılar, Kadıköy, Şişli, Kartal, Bakırköy, Adalar, Ataşehir, Beşiktaş, Maltepe ve Sarıyer belediye başkanları hazır bulundu. Toplantıyı başlatan İBB Başkanı İmamoğlu, sosyal medya hesaplarından canlı yayınlanan konuşmasında özetle şunları söyledi:

”HERKESE EŞİT HİZMET İÇİN İŞ BİRLİĞİNİ ÖNEMSİYORUM”

”39 belediye başkanı arkadaşımıza çağrı yapıldı. Bana, 8 arkadaşımızın katılamayacağı ama diğer arkadaşlarımızın katılacağı yönünde bilgi ulaşmıştı. Çok önemsediğim bir toplantıyı sizlerle gerçekleştirmek istiyorum. Özellikle 39 belediye başkanımızla İstanbul’un sorunlarının çözümü noktasında hep beraber hareket etmenin önemli bir süreç olduğunu düşünüyorum. Barışçıl ve milletimizi bütünleştiren, ayrıştırmadan uzak bir dönemin İstanbul’a yaşatılması gerektiği konusunda hem hemfikiriz hem de aynı felsefeyi taşıyoruz. Yola çıktığım ilk günden beri söylediğim gibi, ben, İBB Başkanı olarak, bu şehri İstanbul’un bütün belediye başkanlarıyla beraber yönetmek arzusundayım. Herhangi bir siyasi parti olmaksızın, tüm vatandaşlara eşit hizmet yapma konusunda, herkese eşit mesafede olma konusunda iş birliğini önemsiyoruz.”

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.