Hoşgeldiniz  

Ekrem İmamoğlu, ‘Biz Sizin Yanınızdayız Her Yerden Arayabilirsiniz’

admin | 28 Mart 2020 | Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Sağlık, Siyaset, Üst Manşet A- A+

3 farklı ülke, 26 farklı şehirden psikolojik danışma hattının arandığını söyleyen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Hep birlikte bu süreci aşacağız. Şartımız var: Evde kal! Birlikte başaracağız.” Dedi.

Recep Kenan/itvhaber.com

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Yenikapı’da kurulan İstanbul Yardımlaşma ve Koordinasyon Merkezi’nde (İYKM) sosyal medya hesaplarından yapılan canlı yayınla açıklamalarda bulundu.

Koronavirüs salgını nedeniyle psikolojik olarak çok zor günler geçirdiğimizin altını çizen İmamoğlu, bu konuda hepimizin dayanışma içinde olması gerektiğine dikkat çekti.

26 FARKLI ŞEHİRDEN PSİKOLOJİK DANIŞMA HATTIMIZ ARANDI

Geçtiğimiz hafta kurdukları Psikolojik Danışma Hattı’yla ilgili ilginç bilgileri de kamuoyu ile paylaşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Dün, 2000’i aşkın arama oldu. Çok ilginçtir; 26 farklı şehirden psikolojik danışma hattımız arandı. Hatta 3 farklı ülkeden yine psikolojik danışma hattımız arandı. Bizi her yerden arayabilirsiniz” dedi.

“BİZ, SİZİN YANINIZDAYIZ”

Geçen hafta kurdukları Psikolojik Danışma Hattı’yla ilgili ilginç bilgiler paylaşan İmamoğlu, “Dün, 2000’i aşkın arama oldu. Çok ilginçtir; 26 farklı şehirden psikolojik danışma hattımız arandı. Hatta 3 farklı ülkeden yine psikolojik danışma hattımız arandı. Bizi her yerden arayabilirsiniz. Bütün psikologlarımız size yardımcı olmaya hazırlar. Sizler, kendinizi de bu anlamda rahatlatmayla ilgili metotlar bulmalısınız. Biz, sizin yanınızdayız. Psikologlarımızla, iletişim hattımızla yanınızdayız. 153’ü arayabilirsiniz. İstanbul’da çözmemizi istediğiniz konularla ilgili bizimle iletişim halinde olmaya devam edin. Psikolojik danışma hattımız 02124494900. Buradan psikologlarımız, bulundukları yerlerden sizinle telefonda bağlantı kurup, görüşmelerini yapacaklar” şeklinde konuştu.

“VARLIKLI İNSANLAR, YOKSUL İNSANLARA FAYDA VERECEK”

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, açıklamasını, “Tabii ki dayanışma, yardımlaşma ve bunu koordine etme görevi İBB’nin en önemli görevlerinden bir tanesi. Yardımlaşma kısmında çok büyük bir dayanışma içinde olacağız. Bu konuda size duyurularımız, açıklamalarımız olacak. Varlıklı insanların yoksul insanlara fayda verdiği, katkı sunduğu ortamlarda biz, İstanbul halkının vicdanlı, eli sıcak, yüreği, o güzel gözü, gülüşü olmak istiyoruz. Önümüzdeki günlerde bu ihtiyacın daha da büyüyeceğini görüyoruz. Hazırlığımız var. Devletimizin diğer kurumları da bu konuda çalışmalarını sürdürüyorlar. Hep birlikte, el ele bu süreci aşacağız. Şartımız var: Evde kal! Hem İstanbul’a hem Türkiye’ye bunu söyleyelim. Bu da yetmez. Ne yapacağız? Birlikte başaracağız” sözleriyle noktaladı.

Salgın gündemiyle ilgili açıklamalarda bulunuyoruz.

Salgın gündemiyle ilgili açıklamalarda bulunuyoruz.

Ekrem İmamoğlu paylaştı: 28 Mart 2020 Cumartesi
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.