Hoşgeldiniz  

Ekrem İmamoğlu Ankara’da Anıtkabir ve CHP’yi Ziyaret Etti

admin | 02 Nisan 2019 | Ataşehir, İstanbul, Manşet, Siyaset, Üst Manşet A- A+

Resmi olmayan YSK sonuçlarına göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olan Ekrem İmamoğlu, Ankara’ya giderek Anıtkabir ve CHP ile İyi Parti genel merkezlerini ziyaret etti.
Recep Kenan/itvhaber.com
YSK kesin olmayan sonuçlarına göre Millet İttifakından aday olarak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu Ankara’ya giderek bir dizi ziyaret gerçekletirdi.
Sabah saatlerinde Atatürk Havaalanı’ndan Ankara’ya hareket eden Ekrem İmamoğlu, ilk ziyaretini Anıtkabir’e yaptı. Ekrem İmamoğlu Ailesi ile birlikte gerçekleştirdiği Anıtkabir ziyaretinde Atatürk’ün manevi huzurunda saygı göstererek Anıtkabir Öze Defterini imzaladı.
Daha sonra Millet İttifakı adayı olarak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mansur Yavaş ile buluşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu CHP Genel Merkezi’ne giderek Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti. CHP Genel Merkezi’ne partiler ve sevenleri tarafından coşkuyla karşılandı.
Millet İttifakı ortaklarından İyi Parti Genel Merkezi’ni de ziyaret eden Elrem İmamoğlu, İstanbul’a dönmek üzere Esanboğa havaalanına hareket etti.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.