Hoşgeldiniz  

Dönerci Celal Usta Sarıgazi Şubesi Törenle Hizmete Girdi

admin | 23 Eylül 2018 | Ekonomi, İstanbul, Manşet, Üst Manşet A- A+

Gıda sektöründe adıyla markalaşan Dönerci Celal Usta, Franchise şubelerine bir yenisini daha ekleyerek Sancaktepe-Sarıgazi’deki restoranıyla hizmet hizmete girdi.

Gıda sektörünün tanınmış markalarından Dönerci Celal Usta; Ümraniye, Kartal, Çağlayan, Koşuyolu, Gaziosmanpaşa, Ümraniye, Levent, Gebze ve Kurtköy’deki Franchise şubelerine bir yenisini daha ekleyerek Sancaktepe-Sarıgazi’de hizmet vermeye başladı.

Gıda sektörüne 1975 yılından itibaren hizmet veren Celal KOÇ, iş yaşamına başladığı günden itibaren insan sağlığını, kalite ve güvenirliği hep ön planda tutmuştur. Kasaplık mesleği ile gıda sektörüne başlangıç yapıp birçok restauranta et tedarikçiliği yaptıktan sonra, Dönerci Celal Usta adını taşıyan markası ile sektöre değer katmayı hedeflemiştir. Dönerci Celal Usta; 2007 yılında Ümraniye merkez şubesi, 2015 yılında Kartal şubesi ve Franchise şubeleri ile büyümeye devam ediyor.

10.Şubesini Sancaktepe’nin Sarıgazi Mahallesi’nde hizmete açan Dönerci Celal Usta’nın Franchise şubeleriyle büyümeyi hedefliyor. İşletmeciliğini Erdal Altınkaynak, Barış Koç, Ersin Şahin üstlendiği Dönerci Celal Usta Sarıgazi Şubesi’nde; Çorba, döner, iskender, salata, pilav, ayran ve tatlı çeşitlerinin yanısıra zengin meze çeşitleri ile hizmet vermeye başladı.

Sarıgazi Şubesinin açılış törenine Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Başkan Yardımcısı Mehmet Genç, Meşhur Celal Usta markasının sahibi Celal Koç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Aydoğdu, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcıları Abdullah Der, Orhan Çerkez, Sadık Kayhan,  CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, CHP Sancaktepe İlçe Başkanı Alper Yeğin, CHP Ataşehir İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, davetlilerin yanısıra çok sayıda vatandaş katıldı.

ETLER SOĞUK HAVA ZİNCİRİ KIRILMADAN GELİYOR

Dönerde kullanılan tüm etleri düzenli ve doğal besiciliğin yapıldığı, Avrupa standartlarına sahip entegre tesislerinden gelen Ege bölgesine ait özellikle; Balıkesir, Çanakkale illerine ait etler, soğutuculu araçlarla soğuk hava zinciri kırılmadan geldiği Dönerci Celal Usta’da hijyen kurallarına uygun olarak imal ediliyor.

TAZE ETLERDEN YAPILAN DÖNER, MAKSİMUM 4 SAATTE YENİLENİYOR

35 Kişinin çalıştığı Dönerci Celal Usta’nın 10. Şubesi’nde günlük taze etlerden yapılan dönerler, maksimum 4 saat döner makinası’nda kaldıktan sonra yenisi takılıyor. Ve döner olarak hazır olduktan sonra müşterilere servis ediyor. Ayrıca dışarıdan servis kabulüne başlanan şube’de siparişler çok kısa zamanda paket servis olarak müşterilerine ulaştırılıyor.

Dönerci Celal Usta Sarıgazi Şubesine nasıl gidilir?

Sarıgazi Mh. Osmangazi Cd. No: 20-24 A 34785 Sarıgazi, Sancaktepe – İstanbul

Telefon: +90 (216) 622 15 15 – 14 info@donercicelalusta.com

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.