Hoşgeldiniz  

Dernekler Olmasa Çocuklarımız Birbirini Tanımaz

admin | 05 Mart 2019 | Ataşehir, Manşet, Siyaset, Üst Manşet A- A+

Ordu Mesudiye Çardaklı Köyü Derneği’nin gecesine katılan Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi, “cumhuriyetin güzellikleri sayesinde bu salondayız” dedi.  

İLGEZDİ: “Dernekler olmasa çocuklarımızın birbirini tanıma şansı yok!”

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi,  Ordu Mesudiye Çardaklı Köyü Derneği’nin gecesine katıldı. İlgezdi, derneklerin önemine vurgu yaptığı konuşmasında Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu cumhuriyetin güzellikleri sayesinde bu salondayız” diyerek cumhuriyetin kurucusu Ulu Önder Atatürk’ü de andı.

İlgezdi sözlerine salonda bulunan bütün kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutlayarak başladı. İlgezdi:  “Ataşehir’de bir arada yaşıyoruz, dernekçilik çok önemlidir. Anadolu’nun köylerinden, kasabalarından buralara geldik. Dernekler olmasa, bizim bir araya gelme, çocuklarımızın birbirini tanıma şansı yok.  O nedenle dernek yöneticilerine teşekkür ederim. Her zaman söylediğim bir şey var: İyi ki hep beraberiz. Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu cumhuriyetin güzellikleri sayesinde bu salonda bir aradayız. Cumhuriyeti kuranlara hepimizin minnet ve şükran borcu var.” Şeklinde konuştu.

Battal İlgezdi kayınvalidesinin de Mesudiyeli olduğunu dile getirerek; “Annem de burada, annem Mesudiye’nin Arpalan köyünden. Sandığa gittiğinizde oy vermeseniz bile, damadın hatırı için oy verin.” dedi.

İlgezdi’ye konuşmaların sonunda Ordu Mesudiye Çardaklı Köyü Derneği Başkanı Mithat Coşkun, derneklerine verdiği destek nedeniyle plaket, derneğin kadın kolları üyeleri de çiçek takdim etti.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.