Hoşgeldiniz  

Der, ‘Takım Önümüzdeki Maçlarda Kendisini Gösterecek’

admin | 27 Ekim 2018 | Ataşehir Belediyesi, Manşet, Röportajlar, Spor, Üst Manşet A- A+

Ligin ilk haftasında evinde Beşiktaş’a 2 gollük skorla yenilen Ataşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Abdullah Der: “Yeni bir ekip oluşturduk. Takım önümüzdeki maçlarda kendisini gösterecektir.”

Recep Kenan/itvhaber.com

Beşiktaş Kadın Futbol takımına Kadın Futbol 1.Ligi ilk maçında kendi sahasında 2 gollük skorla yenilen Ataşehir Belediye Spor Kadın Futbol Takımının ilk hafasını değerlendiren Kulüp Başkanı Abdullah Der; “Yeni bir ekip oluşturduk. Eksiklerimiz var. Lisanslarını yetiştiremediğimiz oyuncularımız da sahadaki yerlerini aldıktan sonra durum daha farklı olacaktır. Süreci o zaman yeniden değerlendiririz” dedi.

TAKIM ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLARDA KENDİSİNİ GÖSTERECEKTİR

Beşiktaş maçı sonrası sezonun ilk haftasında ekibi Ataşehir’i değerlendiren Kulüp Başkanı Abdullah Der, sonuçtan ziyade centilmenliği öne çıkardığı açıklamasında; “İnanıyorum ki kurmuş olduğumuz takım önümüzdeki maçlarda kendisini gösterecektir.  İkinci yarıda Beşiktaş’ı kendi sahasında yeneceklerini düşünüyorum. Genç bir takım. Şu an yeni takımımızın oyuncularında 4- 5 futbolcu bizim daha önce gönderdiğimiz, yani bizden gidip tekrar bize gelen futbolcularımızdır. Alınan sonuç normaldir. Beşiktaş oturmuş bir takım. Eskileri gönderdik yeni takım oluşturduk. Eski oyunculardan kimse kalmadığı için tecrübesizler, uyum sağlamada sıkıntılar olabilir. Önümüzdeki maçlarda bu eksikliğin giderileceğini düşünüyorum. Önemli olan oyundan kopmadan mücadele etmektir. Çocuklarda elinden geleni yaptılar” diye konuştu.

Abdullah der

Recep Kenan paylaştı: 21 Ekim 2018 Pazar

ORTA SAHAYA 2 YABANCI TRANSFER

Orta sahadaki eksikliklerin oyuna da yansıdığını kaydeden Abdullah Der;  “Orta sahadaki eksikliğin bilincindeyiz. Orta saha ile ilgili 2 yabancı transferimiz var. Lisanslarını yetiştiremedik. Önümüzdeki maçlarda o boşluğu iki önemli oyuncumuzla dolduracağız. Eksikliklerimizi tamamladıktan sonra önümüzdeki süreci yeniden değerlendireceğiz. Takımıma güveniyorum. Tamda istediğim bir takım. Genç ve mücadele edecek bir takım kurma arzum vardı onu da kurdum. İnşallah önümüzdeki süreçte farklı şeyler yapacağız” diyerek her zaman olduğu gibi; bu sezon da iddialı olduklarını dikle getirdi.

HEDEFİMİZ TABİ Kİ ŞAMPİYONLUKTUR

Ligdeki iddiaları ile ilgili açıklama yapan Abdullah Der; “Bildiğiniz gibi geçen sezon Türkiye’de belki ilk defa namağlup ve sadece 4 gol yiyerek şampiyon olduk. Futbolda yenmek kadar yenilmekte var. Bunu kabul ediyoruz. Bildiğiniz gibi ben iddialı birisiyim. Siyasette de futbolda da bu böyledir. Hedefimiz tabi ki şampiyonluktur” dedi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.