Hoşgeldiniz  

DER, İLK MAÇTA ATAŞEHİRLİ KADINLARDAN DESTEK İSTEDİ

admin | 17 Kasım 2017 | Ataşehir, Ataşehir Belediyesi, Manşet, Spor A- A+

Ataşehir Belediye Spor Kulüp Başkanı Abdullah Der, Ataşehirliler ve özellikle kadınları 2017 – 2018 Kadınlar Futbol 1.Ligi şampiyonluk mücadelesinde evinde oynayacakları maça davet etti.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediye Spor 2017 – 2018 sezonunda evindeki ilk maçını Kadınlar Futbol 1.Ligi 2. Haftasında ligin yeni takımlarında Fatih Vatan Spor ile oynayacak.

19.11.2017 Pazar günü Ataşehir Yensahra Stadı’nda oynanacak olan Ataşehir Belediye Spor – Fatih Vatan Spor karşılaşmasının başlama vuruşu Saat 12:30’da yapılacak.

Ataşehir Belediye Spor Kulüp Başkanı Abdullah Der, şampiyonluk mücadelesi verecekleri 2017 – 2018 sezonunda evinde oynayacakları ilk maçında Ataşehirli kadınların desteğini isteyerek, kadınların ligde zorlu mücadele verecek olan Ataşehir Belediye Spor Kadın Futbol Takımının yanında olmalarını, sezon boyunca takımlarına sahip çıkmalarını istedi.

ATAŞEHİR BELEDİYESİ, KADIN FUTBOLUNA VE KADINA ÖNEM VERİYOR

Kadınlar 1. Futbol Ligi 2017 – 2018 sezonunun başladığını, Karadeniz Ereğli ile oynadıkları ilk maçı galip tamamlayarak ilk haftayı 3 puanla kapattıklarını hatırlatan Ataşehir Belediyespor kulübü Başkanı Abdullah Der, Ataşehir Belediyesi olarak Kadın Futboluna ve kadına önem verdiklerinin altını çizerek;  “Bildiğiniz gibi ligde ilk maçımız Karadeniz Ereğli Spor deplasmanıydı. Bu engeli tek golle aştık. İkinci maçımızı Pazar günü saat 12.30’da Yenisahra Stadında lige yeni çıkan Fatih Vatan Sporla oynayacağız. Bu maçın farklı bir özelliği olacak. Başta Belediye Başkanımız Battal İlgezdi olmak üzere Kadına, kadın futboluna önem veriyoruz. Ataşehirliler verilen bu önemin sahaya yansımasını görecekler ” dedi.

ATAŞEHİRLİ  KADINLARIN DESTEĞİNİ ALMAK İSTEDİ

Kadınlar liginde Anadolu Yakasının tek Kadın Futbol takımı olan Ataşehir Belediye Spor’un evindeki  karşılaşmalarında tüm Ataşehirli  kadınların desteğini almak istediklerini kaydeden Abdullah Der, kadınların desteğinin önemine işaret ettiği konuşmasında; “Pazar günü oynanacak maça davet ediyoruz. İnşallah, pazar günü Kadın Futbol takımımızı beklide Türkiye’de bir ilk olacak, kadın seyirciler maça gelerek ve izleyerek desteklerini vereceklerdir” ifadelerini kullandı.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.