Hoşgeldiniz  

Der, ‘Arkadaşlarımız Avrupa’ya Gelmeyerek Bizi Sattılar’

admin | 31 Ekim 2018 | Ataşehir Belediyesi, Gündem, Manşet, Özel Haber, Röportajlar, Spor, Üst Manşet A- A+

Abdullah Der Avrupa’ya iddialı giden, Türkiye’yi yurt dışında başarıyla temsil etmeyi amaçlayan Ataşehir Belediye Spor Kadın Futbol Takımı’nın, oyuncularının ihanetine uğradığını söyledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi mücadelesi için Türkiye’yi temsilen Avrupa’ya gittiklerini, oyuncularının takıma ihaneti nedeniyle arzuladıkları başarıya ulaşamadıklarını kaydeden Abdullah Der, “Ataşehir Belediyesi olarak Türkiye’yi temsilen Avrupa’ya gittik. Bizim takımımızdan 4 arkadaşımız son anda Avrupa’ya gelmeyerek bizi sattılar” dedi.

Geçen sezon Türkiye’de belki ilk defa namağlup ve 4 gol yiyerek şampiyon olduklarını, futbolda yenmek kadar yenilmenin de olduğunu kaydeden Ataşehir Belediye Spor Kulübü Başkanı, www.itvhaber.com okurları için Recep Kenan aracılığıyla yaptığı özel açıklamada, iddialı kişi olduğunu, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu vurgulayarak; “Eksiklerimiz var. Lisanslarını yetiştiremediğimiz oyuncularımız da sahadaki yerlerini aldıktan sonra durum daha farklı olacaktır. İnanıyorum ki kurmuş olduğumuz takım önümüzdeki maçlarda kendisini gösterecektir ve ikinci yarıda Beşiktaş’ı kendi sahasında yeneceklerini düşünüyorum. Genç bir takım. Şu an yeni takımımızın oyuncularında 4- 5 futbolcu bizim daha önce gönderdiğimiz, yani bizden gidip tekrar bize gelen futbolcularımızdır.

Abdullah Der Abdullah der , ‘Takım Önümüzdeki Maçlarda Kendisini Gösterecek’ https://www.itvhaber.com/der-takim-onumuzdeki-maclarda-kendisini-gosterecek.html#.W9RX1RCF3T0.twitter

Recep Kenan paylaştı: 21 Ekim 2018 Pazar

4 ARKADAŞIMIZ AVRUPA’YA GELMEYEREK BİZİ SATTI

Avrupa’ya iddialı giden, Türkiye’yi yurt dışında UEFA Kadınlar Şampiyonlar Liginde başarıyla temsil etmeyi amaçlayan Ataşehir Belediye Spor Kadın Futbol Takımı gruplara yükselemeden elenerek yurda dönüşü ile ilgili değerlendirmeyi www.itvhaber.com ‘a aktaran Başkan Abdullah Der, bazı oyuncularının takılarına ihanet ettiğini iddia ederek; “Bazı oyuncuların takıma ihaneti neticesinde bu sonucu aldık. Sonuçlar farklı olabilir, ama benim zoruma giden şu; Ataşehir Belediyesi olarak Türkiye’yi temsilen Avrupa’ya gittik. Bizim takımımızdan 4 arkadaşımız son anda Avrupa’ya gelmeyerek bizi sattılar. Çok kinci değilim ama bugün sahada o insanları görünce Federasyona sitem ettim” diye konuştu.

AVRUPA’YA GİTMEDEN ALTYAPISI HAZIRLANMIŞ

Transfer politikasının etik kurallar içerisinde gerçekleşmesi gereğine işaret eden Abdullah Der, “Bugün bize yapanlar yarın onlara da yapar. Başka takımlara da yapacaklar… Kulüp başkanları ve hocaları bunlar kendilerini iyi biliyorlar ki, biz Avrupa’ya gitmeden bu işin altyapısı hazırlanmış. Bu transferleri daha önceden neden yapıyorsunuz? Bunu yapan kulüp başkanları ve hocalarına soruyorum” dedi.

TAKIMIMIZI GENÇLEŞTİRMEMİZE VESİLE OLDULAR

UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi’nde mücadeleye giderken bize transfer olmak isteği ile iki oyuncularının kendilerine geldiğini kaydeden Abdullah Der, teknik ekibin olumlu görüşü sonrasında transferi gerçekleştirdiklerinin altını çizerek; “Bu durum karşısında hocamıza, öncesinde Kulüp başkanı ve hocasıyla görüş alışverişinde bulun talimatını verdim. Aldığımız olumlu cevap sonrası transferi gerçekleştirdik. Takımımızı gençleştirmemize vesile oldular. Bu ihaneti yapan futbolcular dışında bizde oynayarak emek veren ama yollarını bizim ayırdığımız bu emekçi kardeşlerime de teşekkür ediyorum.  Bu tür oyuncuları eğer biz takımlarımızda oynatırsak, ceza verilmezse bunlar bizleri sattıkları gibi yarın onları da satacaklar” şeklinde konuştu.

ATAŞEHİR BELEDİYESİ’NİN BAŞARISINI İSTEMEYENLER VAR

Ataşehir Belediyesi’nin başarısını istemeyenlerin varlığına işaret eden Başkan Abdullah Der, www.itvhaber.com ’a yaptığı açıklamada; “Şampiyon olup Avrupa’da Türk Bayrağı’nı dalgalandırmak isterim. Takıma bu ihaneti yapan futbolcular bunu tekrar yaparlarsa benim Avrupa’ya gidip de orada ülkemi temsil etmemin bir anlamı yok ki. Türkiye içinde Avrupa’ya gidip ülkeyi temsil etmeyi istemeyen bir yapı var.  Millet olarak kıskanç ve birbirimizi sevmeyen bir yapımız var. Burası Ataşehir Belediyesi. Buranın başarısını birçok kişi veya kuruluş istemiyor. Şampiyon olmuş, yurt dışında ülkeyi temsile hak kazanmış bir takımın oyuncusunun transfer edip Avrupa’ya gitmemesini sağlarsan… Düşünmek lazım, başka bir şey söylemeye gerek yok” ifadelerine yer verdi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.