Hoşgeldiniz  

ÇYDD Ataşehir Şubesi’nde Türkan Saylan’a Anma

admin | 15 Aralık 2018 | Ataşehir, Genel, Manşet A- A+

13 Aralık’ta doğan Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) kurucusu Türkan Saylan için öğrencileri ve dostları tarafından ÇYDD Ataşehir Şubesi’nde anma programı düzenlendi.

Recep Kenan/itvhaber.com

13 Aralık’ta doğumlu Türkan Saylan’ın yakın dostu Cumhuriyet gazetesi yazarı ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği genel barkan yardımcılığı yapan Türker Minibaş, 14 Aralık’ta doğan Efsane başkan Türkan Saylan için anma programı hazırladı.

İlkiz Barkut Kulan başkanlığındaki Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Ataşehir Şubesi gençlerinin hazırladığı programda Zülfü Livanelli’nin Türkan Saylan şiiri Hüseyin Haydar’ın Türkan Saylan şiiri, Türkan hocanın kızlar ve erkek öğrenciler için yazdığı mektuplar okundu.

Aysel Çelikel (ÇYDD Genel Başkan)Ve Nihal Kızıl ÇYDD Başkan Yardımcısı ve Özlem Yuzak (Cumhuriyet yazarı), Mustafa Ozmen(ressam) kısa videolarla Türkel Minibaş ve Türkan Seylan’ı anlattılar.

ÇYDD (Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği) öğrencisi Erdem Ünal gitarı eliğinde Hatice Erdem’im sesiyle gerçekleştirilen dinletiye konukların da katılımı ile gece renklendi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.