Hoşgeldiniz  

ÇYDD Ataşehir Şubesi Kuruluşunun 20 Yılını Kutladı

admin | 26 Şubat 2020 | Ataşehir, Genel, Manşet, Üst Manşet A- A+

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Ataşehir Şubesi kuruluşunun 20 Yılını 240 öğrenciye ulaşan öğrenciler veliler ve destekçilerin katıldığı bir kahvaltılı programla kutladı.

Recep Kenan/itvhabert.com

Prof. Dr. Türkan Saylan tarafından 31 yıl önce kurulan ÇYDD (Çağdaş Yaşamı destekleme Derneği) Ataşehir Şubesi 20. Kuruluş yılını düzenlenen kahvaltılı programla kutladı.

ÇYDD Ataşehir Şubesi kuruluşunun 20 Yılı kutlaması kapsamında düzenlenen kahvaltıda konuşan ÇYDD Ataşehir Şube Başkanı İlkiz Barkut Kulan, Dr.Canan And’ın katkılarıyla daha da güçlendiklerini kaydederek; “Bundan 20 yıl öncesinde 7 vatansever insan bir araya gelerek derneğimizin Atasehir şubesini kurdular. 20 Yılda 5 öğrenciden 240 öğrenciye çıktık.” Dedi.

ÇYDD Ataşehir Şube Başkanı İlkiz Barkut Kulan, konuşmasında, “Biz burs veren bir kurum olmaktan çok Canan AND eğitim birimi olarak derneğimizde denizyıldızı, drama, dans, İngilizce, sinema, kodlamaca, python, robotik kitap kulübü gibi projelerde haftada 7 gün öğrencilerimizle birlikte aktif olarak çalışıyor, sorguluyor, üretiyoruz.” İfadelerine yer verdi.

Konuşmasını “Yolumuz Mustafa Kemal Atatürk’ün yolu, devimleri amacımız daha çok bilimle, sanatla gençlerimizi buluşturmak. Bu yolda ilerlerken ışığımızı Türkan Seylan’dan alıyoruz. O bizim en parlak yıldızımız.” Şeklinde sürdüren ÇYDD Ataşehir Şube Başkanı İlkiz Barkut Kulan, “Yönetim arkadaşlarım ve ben basta bu Ataşehir şubemizi kuran Emin Ayıkol ve ekibine 2. baskanımız olan ve derneğimizin hafızası sevgi ve enerjisi ile canimiz arkadaşımız Sema Çakır’a Daha sonra derneğimizde Sema’dan sonra başkanlık yapan sevgili arkadaşımız Gülsen Akbulağ’a tanımaktan onur duyduğum Sakine hocam, Zeynep hocam, Nurten hocam, Reyhan, Leyla, Gurin, Inci, Tülin, Gül, Nuriye, Aynur, Müesser, Erengül adını sayamadığım niceleri… Derneğimizin binasını 8 yıl kullanım hakkı vererek bize barakalardan kurtaran sevgili Melih Pekiner bey’e daha sonraki sürecte derneğimizin binasını alarak bize sonsuz bir rahatlama sağlayan Dr.Canan And hanim efendiye… Taze simitleriyle gençlerimizin hiç bir zaman aç kalmamasını sağlayan Yasar bey’e, Servis ve Yemek desteği ile hep yanımızda olan Atasehir belediyesi’ne, Gönüllü olarak ders veren kulüplerimizde destek olan tüm dostlarımıza… 20 Yıl boyunca bize dokunan bizimle gönülden, ruhen ve veya ekonomik olarak birlikte olan tüm dostlarımıza binlerce teşekkürler.” Dedi.

“İyi ki birlikteyiz. Daha yapacak çok işimiz, dokunacak çok örgencimiz var.” Diyerek ÇYDD ailesine teşekkürü sürdüren İlkiz Barkut Kulan, konuşmasını, “Sizler olmasaydınız bu kadar umutlu olarak geleceğe bakamazdık. #CyddAtasehirAilem #20.Yıl Bu gün kahvaltımızda sunuculuğumuzu yapan öğrencilerimize rol model olacak aydınlık, çağdaş dik duruşlu genç üyemiz Tülay’ımıza ve bize muhteşem bir dinleti hazırlayan Çağdaş Trio gurubuna binlerce milyonlarca teşekkür.” İfadeleri ile tamamladı.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.