Hoşgeldiniz  

Cumhuriyetimizin 95. Yılı Törenlerle Kutlanıyor

admin | 29 Ekim 2018 | Gündem, Manşet, Siyaset, Türkiye A- A+

Türkiye Cumhuriyeti’nin 95. kuruluş yıl dönümü tüm yurtta, KKTC’de ve yurt dışındaki temsilciliklerde ve İstanbul ile Atşehir’de düzenlenen törenlerle kutlanıyor. Atşehir’de ilk tören tebrikleşme.

Recep Kenan/itvhaber.com

Türkiye Cumhuriyeti’nin 95. kuruluş yıl dönümü Ataşehir’de ve İstanbul’da olduğu gibi, tüm yurtta, KKTC’de ve yurt dışındaki temsilciliklerde düzenlenen törenlerle kutlanıyor.

Cumhuriyetimizin kuruluşuun 95. yıldönümü 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları kapsamında Ankara Anıtkabir’de başlayacak olan törenler, tüm yurt ile yurt dışında düzenlenecek çeşitli törenlerle gün boyu sürecek.

CUMHURİYET RESEPSİYONU İLK KEZ İSTANBUL’DA

İstanbul Valisi tarafından tebriklerin kabulü ile başlayacak törenler Vatan Caddesi’ndeki gösteriler ile devam edecek. Bu yıl Cumhuriyet Resepsiyonu Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla  3. Hava Alanı açılışı nedeniyle ilk kez İstanbul’da yapılacak.

Ataşehir’de  dün Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başlayan  Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları bu gün Saat 10:00’da Kaymakam İsmail Hakkı Ertaş’ın tebrikleri kabulü ile devam edecek.  Ataşehir’deki resmi geçit ve gösteriler ile devam edecek.

Ataşehir’de Cumhuriyet’imizin kuruluşunun 95. Yılı kutlamaları Ataşehir’de düzenlenecek fener alayı ve yürüyüşün sona ereceği Cumhuriyet Meydanı’ndaki Moğollar konseri ile sürecek.

 

 

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.