Hoşgeldiniz  

ÇÖREKÇİLER KÖYÜ’NE YAN YOL YAPILACAK

admin | 07 Ocak 2014 | Çankırı, Genel, Gündem, Manşet, Özel Haber, Siyaset, Türkiye A- A+

kadir_muammer _yan yolCHP İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt’ün  Çankırı’nın Ilgaz İlçesi Çörekçiler Köyü’nde yan yolları sorusuna Muammer Güler’den tarla yolu standardında yan yol yapılacak cevabı geldi.

Recep Kenan/haberinasli.com

Çankırı’nın sorunlarını Çankırı milletvekili gibi yakından takip eden CHP İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt Çankırı’nın Ilgaz İlçesi Çörekçiler Köyü’nde yan yollarının durumunu öğrenme girişiminin sonucu olan eski Bakan Muammer Güler’den; “Çörekçiler Köyü’ne Kurşunlu istikameti sağ yoldan Çörekçiler Köprüsü’ne kadar 900 metre, sol yolda ise tarla yolu bağlantısına kadar 400 metre olacak şekilde tarla yolu standartlarında yan yol yapılmasının planlandı” cevabını aldı.

Çankırı’nın Ilgaz İlçesi Çörekçiler Köyü’nde yan yolların olmayışı ve bununla ilgili köy halkının sıkıntılarını Meclis’e taşıyan CHP İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt’e eski İçişleri Bakanı Muammer Güler’den yanıt geldi.

Muammer Güler, Öğüt’e verdiği yazılı cevapta; Çörekçiler Köyü’ne Kurşunlu istikameti sağ yoldan Çörekçiler Köprüsü’ne kadar 900 metre, sol yolda ise tarla yolu bağlantısına kadar 400 metre olacak şekilde tarla yolu standartlarında yan yol yapılmasının planlandığını söyledi.

Güler ayrıca, köy halkın resmi makamlara yol istekleri ile ilgili tüm dilekçelere cevap verildiğini ifade etti.

CHP’li Öğüt önergesinde, köyün içinden geçen D-100 İstanbul-Samsun bölünmüş yolda trafiğin gün geçtikçe arttığını ancak köyün yan yollarının olmayışı sebebiyle daha öncede 4 can kaybı yaşanan bölgede yeni ölümlerin olmasından endişe edildiğini ifade etmişti.

CHP İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt’e eski İçişleri Bakanı Muammer Güler’in yanıtı:

cevap

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.