Hoşgeldiniz  

Çocuk Eğitim Derneği, İşitme Engelli öğrencileri Mezun Oldu

admin | 27 Kasım 2018 | Ataşehir, Eğitim, Genel, Manşet A- A+

Dr.Ömer Cenker Ilıcalı’nın başkanlığını yaptığı, Acun Medya’nın Sosyal Sorumluluk projesi olarak desteklediği Çocuk Eğitim Derneği İşitme Engelli öğrenciler ilk mezunlarını verdi.

Recep Kenan/itvhaber.com

İşitme engelli bireylerin kaliteli eğitim almalarını sağlamak amacı ile Acun Ilıcalı’nın öncülüğünde bir grup duyarlı sanatçı tarafından yapımı gerçekleştirilen Ataşehir’deki binasında işitme engelli bireylerin kaliteli eğitim almalarını hedefleyen Çocuk Eğitim Derneği, ilk mezunlarını verdi.

0 – 6 yaş grubunda ana okulunda başlayan eğitim sürecini tamamlayan işitme engeli öğrenciler projeninin önemli destekçilerinden olan Acun Medya sahibi Acun Ilıcalı’nın katıldığı mezuniyet töreninde mezuniyet belgelerini aldılar.

ACUN ILICALI ATAŞEHİR 'DE

Recep Kenan paylaştı: 25 Kasım 2018 Pazar

Ataşehir’deki Çocuk Eğitim Derneği’ne ait okulda gerçekleştirilen mezuniyet törenine dernek yönetim kurulu başkanı Dr.Ömer Cenker Ilıcalı ve Acun Ilıcalı ile birlikte Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Çerkez, Ataşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Şehnaz Yabar, Sanatçı ve TV program yapımcısı hakan Ural, projeye ve İşitme Engelli öğrencilerin eğitimlerine destek olan, katkı veren kurum kuruluş temsilcileri ile kişiler, Çocuk Eğitim Derneği yöneticileri, okul idarecileri, öğretmenler, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.

Recep Kenan paylaştı: 25 Kasım 2018 Pazar

Eğitimlerini tamamlayan öğrenciler mezuniyet belgelerini Çocuk Eğitim Derneği yönetim kurulu başkanı Dr.Ömer Cenker Ilıcalı, Acun Ilıcalı, Hakan Ural ve Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Çerkez’in de aralarında bulunduğu davetli protokol üyelerinin elinden aldılar.

Recep Kenan paylaştı: 25 Kasım 2018 Pazar

Okul öğrencisinden müzik dinletisi ve devamında mezuniyet belgesinin verilmesi ile devam eden program toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi. Öğrenci ve velilerden gelen birlikte ve ayrı ayrı fotoğraf Acun Ilıcalı ve Hakan Ural fotoğraf çekilme isteklerini geri çevirmediler. Bir çok öğrenciden gelen özçekim isteği Acun Ilıcalı tarafından gerçekleştirildi.

 

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.