Hoşgeldiniz  

CHP’nin Bolu Abant Milletvekili Kampı Başladı

admin | 05 Ekim 2019 | Gündem, Manşet, Siyaset, Türkiye A- A+

CHP’nin Bolu Abant’ta düzenleyeceği üç gün sürecek milletvekili kampı bugün CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımı ve yaptığı açılış konuşması ile başladı.

Recep kenan/itvhaber.com

Eylül ayında 24 ile milletvekillerini gönderdik. Kanaat önderleriyle, sivil toplumlarla, ticaret odalarıyla ve toplumun bilinen kesimleriyle görüşmeler yaptılar. O görüşmelerden sonra birer rapor verdiler” dedi.

Eylül ayında 24 ile milletvekili göndererek kanaat önderleriyle, sivil toplumlarla, ticaret odalarıyla ve toplumun bilinen kesimleriyle görüşmeler yaptıklarını kaydeden CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, görüşmeler sonucunda ilgili milletvekillerince raporlar hazırlanan iller; Adıyaman, Kars, Aksaray, Kastamonu, Bayburt, Kayseri, Çankırı, Kırıkkale, Çorum, Kırşehir, Düzce, Kilis, Erzincan, Konya, Erzurum, Nevşehir, Gaziantep, Osmaniye, Gümüşhane, Rize, Şanlıurfa, Trabzon, Uşak ve Yozgat’ın ekonomik krizi derinden hissetliklerini, tarımın ağırlıklı olduğu yerlerde çiftçiler perişan olduğunu, bu tablonun bölgeye giden milletvekilleri tarafından tesbit edildiğini kaydetti.

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında gerçekleştirilen kampta; yeni yasama dönemi faaliyetlerinin yanı sıra güncel siyasi ve ekonomik gelişmeler ele alınıyor.

Büyük Abant Otel’de gerçekleştirilecek kampa milletvekilleri eşleri ve çocuklarıyla katılabilecek.

Program kapsamında Prof. Dr. Niyazi Kahveci, milletvekillerine, “sistematik düşünme nasıl yapılır” isimli bir sunum gerçekleştirecek. Ardından Mustafa Kılınç tarafından, “bilinçaltı eğitimi” olarak tanımlanan, “Neuro Linguistic Programming” (NLP) sunumu yapacak. NLP sunumunda milletvekillerine zihnin işleyişi, otomatik davranışların bilinçli hale getirilmesi ve algılama konusunda bilgiler verilecek.

Program kapsamında, CHP İstanbul Milletvekili İbrahim Kaboğlu’nun koordinasyonunda; HDP, SP, DP ve TİP ile birlikte ortaklaşa hazırlanan, yargı alanında düzenlemeler içeren yaklaşık 200 maddelik kanun teklifleri ve 12 maddelik anayasa değişikliği paketi ele alınacak.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.