Hoşgeldiniz  

CHP’li Kaftancıoğlu İstanbul Yerel Basını İle Buluştu

admin | 09 Kasım 2018 | Ataşehir CHP, İstanbul, Manşet, Siyaset A- A+

Dr. Canan Kaftancıoğlu başkanlığındaki CHP İstanbul İl Başkanlığı İstanbul Yerel Basın Buluşması’nda yazılı, görsel ve internet yerel medya temsilcileriyle bir araya geldi.

Recep Kenan/itvhaber.com

31 Mart 2019’da gerçekleşecek yerel seçimlere yönelik çalışmalarına devam ededen CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, İstanbul Yerel Basın Buluşması’nda yazılı, görsel ve internet yerel medya temsilcileriyle bir araya geldiği toplantıda CHP’nin yerel yönetim anlayışına ilişkin ilke ve esaslarının da yer aldığı İstanbul Kent Anayasası’nın taslak metnini paylaştı.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, yerel basın mensupları ile bir araya geldiği toplantıda yerelde ve ulusalda gazetecilik yapanların karşılaştığı baskıların farkında olduğunun altını çizerek, “İktidarın ve muhalefetin gazetecisi olmaz diye düşünüyorum. Ama maalesef bu gün iktidar medyası oluştuğunu görüyoruz. İktidar baskısına karşı yerelde nasıl gazetecilik yapılır? Bu gün bunu konuşacağız. İktidar sansürünün nasıl önüne geçilir? Sıkıntılar nasıl aşılır? Onları konuşmak istiyoruz. Sizlerden sıkıntılarınızı ve bizlerden beklentilerinizi alacağım. Mecliste yürütülen çalışmalar var. Sizlerden alınan bilgiler ile neler yapılabilinir? Bunları birlikte konuşacağız” dedi.

İstanbul Yerel Basın Buluşması kapsamında yazılı, görsel ve internet yerel medya temsilcilerinin sorunlarına yönelik soru, görüş ve önerilerini alan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, yöneltilen soruşları yanıtlarken; görüş öneri ve eleştirilere yönelik düşüncelerini aktardı.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.