Hoşgeldiniz  

CHP Milletvekili İle Başkan Odabaşı Dolmuş Kullandı

admin | 15 Haziran 2019 | Ataşehir CHP, İstanbul, Manşet, Siyaset, Üst Manşet A- A+

CHP Kadıköy İlçe Başkanı Ali Narin, milletvekilleri ve Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, Kadıköy dolmuş duraklarını ziyaret ederek, dolmuşçu esnafı ile sohbet ettiler.

Recep Kenan/itvhaber.com

CHP Kadıköy İlçe Başkanı Ali Narin, CHP İstanbul milletvekilleri Gökan Zeybek ve Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, 23 Haziran İBB Başkanı yeniden seçimi kapsamında dolmuş duraklarını ziyaret edip dolmuşçu esnafının sorunlarını dinlediler.

CHP Kadıköy İlçe Başkanı Ali Narin, CHP İstanbul milletvekilleri Gökan Zeybek ve Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı’yı duraklarında konuk eden İstanbul Taksi Dolmuş Ulaşım Hizmetleri Derneği Başkan Vekili İsmet Dalcı, Başkan Odabaşı’dan duraklarını düzenleme desteği aldıklarını, milletvekillerinden ise dolmuş plakalarının taksi plakası niteliği kazanması için destek sözü verdiklerini kaydetti.

CHP Kadıköy İlçe Başkanı Ali Narin başkanlığındaki CHP milletvekili ve Kadıköy Belediye Başkanı Başkanı Şerdil Dara Odabaşı’ndaki grup, Kadıköy Çarşısı’nda esnaf ziyareti ve saha çalışmasına devam ettiler.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.