Hoşgeldiniz  

CHP Maltepe İlçe Örgütü İstifa Etti, Ankara’ya Yürüyor

admin | 08 Şubat 2019 | Ataşehir CHP, İstanbul, Manşet, Siyaset A- A+

31 Mart 2019 yerel seçimleri aday belirleme sürecine tepki gösterip istifa eden CHP Maltepe İlçe Başkanı ve yönetim kurulundan 15 kişi Ankara’ya Yürüyüş başlatıyor.

Recep Kenan/itvhaber

31 Mart 2019 yerel seçimleri için aday belirleme sürecine tepki gösteren CHP Maltepe İlçe Başkanı Engin Özkan ve yönetim kurulundan 15 kişi partideki görevinden istifa etti.

CHP Maltepe’de İlçe başkanı Engin Özkan ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Ali Kılıç’ın yeniden aday yapılmasına tepki göstermek için topluca istifa etti.

CHP’nin Ali Kılıç’ı yeniden aday göstermesiyle karışan Maltepe’de CHP Maltepe İlçe Başkanı Engin Özkan ve yönetim kurulundan 15 kişi partideki görevinden istifası sonrası Ankara’ya yürüyüş başlatma kararı alındı.

“Temiz Toplum, Temiz Siyaset” Sloganıyla Ankara’ya Yürüyüş

CHP’nin Maltepe Belediye Başkanı Adayı olarak  Ali Kılıç’ı yeniden göstermesiyle istifa eden İlçe Başkanı ile 15 kişinin istifasının ardından parti örgütünden bir grup, “Temiz toplum, temiz siyaset” sloganıyla Ankara’ya yürüyüş başlatma kararı aldı.

CHP Maltepe İlçe Başkanı Engin Özkan ve yönetim kurulundaki 15 kişi, mevcut Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın yeniden aday gösterilmesi üzerine istifa kararı almıştı. Bu kararı destekleyen CHP Maltepe örgütünden bir grup, “Temiz toplum, temiz siyaset” sloganıyla tepkilerini duyurmak için Ankara’ya yürüyüş başlatma kararı aldı. Ali Kılıç’ın adaylığına tepki gösteren partililer, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Adalet Yürüyüşü’nü tamamlayarak miting yaptığı alanda basın açıklaması yaptıktan sonra Anıtkabir’e yürüyüşe geçecek.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.