Hoşgeldiniz  

CHP Ataşehir’den Doğa Koleji Öğretmen ve Velilerine Destek

admin | 12 Ocak 2020 | Ataşehir, Eğitim, Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Türkiye A- A+

CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın ve ilçe yöneticileri ekonomik sorunlarla mücadele eden Doğa Koleji öğrenci velileri ve öğretmenlerini ziyaret ederek desteğini iletti.

Recep Kenan/itvhaber.com

CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın ve ilçe yönetimi Doğa Koleji öğrenci velileri ve öğretmenlerini ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde tamamlanan görüşmeler sonrasında İTÜ Vakfı’na devri gerçekleştirilen Doğa Koleji’nde ekonomik sorunlar sürüyor. İTÜ Vakfı’na devri gerçekleştirilen Doğa Koleji öğretmenlerine ödeme yapılmadığı, öğretmenlerin sorunlarının halen devam ettiği belirtiliyor.

Destek amacıyla Ataşehir’deki Doğa Koleji Genel Müdürlüğü önünde öğrenci velileri ve öğretmenlerini yönetimiyle ziyaret eden CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın yaptığı açıklamada, “CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı olarak Doğa Kolejinde Mağduriyet yaşayan öğretmen ve velilerimizin haklı çığlıklarına destek olduk. Sorunun en kısa sürede çözümü için velilerimizin ve öğretmenlerimizin yanındayız.” İfadelerine yer verdi.

Öğrenci velileri tarafından yapılan açıklamada öğrenci, öğretmen ve çalışanların alacakları ödenmeden, ekonomik sorunlar çözülmeden yeni dönem kayıtlarını yaptırmayacaklarını ifade ediyorlar.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.