Hoşgeldiniz  

CHP Ataşehir Kadınları Moral Motivasyon Gecesi Düzenledi

admin | 26 Aralık 2018 | Ataşehir CHP, Manşet, Siyaset A- A+

CHP Ataşehir Kadın Kolları, ilçe ve kadın kolları yönetimi ile parti üyesi kadınların ve partiye yeni üye olanların da katıldığı, kadınlara yönelik Moral Motivasyon gecesi, düzenledi.

Recep Kenan/itvhber.com

Gecede konuşan ev sahibi CHP Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Hamiyet Ardıbatan, “2019 yılı zaferin yılı olsun. Umudun, mutluluğun, barışın ve kadınlarımızın yılı olsun.” Dedi.

CHP Ataşehir İlçe Başkan Yardımcısı Nilgün Özdemir’in sunuculuğunu yaptığı, CHP Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Hamiyet Ardıbatan’ın ev sahipliğinde Kayışdağı’nda bir düğün salonunda gerçekleştirilen geceye, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Çerkez, Ataşehir Belediye Meclisi Üyesi ve Ataşehir Belediye Başkan eski yardımcısı Abdullah Der, Ataşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Ayten Bağdatlıoğlu Kartal, Cumhuriyet Halk Partisi Ataşehir İlçe yöneticileri ve Kadın Kolları yöneticileri ile kadın üyeler katıldı.

YENİ ÜYE OLAN KADINLARA PARTİ ROZETLERİ TAKILDI

CHP Ataşehir İlçe Kadın Kolları tarafından kadınlara yönelik düzenlenen “Moral Motivasyon” gecesinde CHP’ye yeni üye olan kadınlara İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Ataşehir Belediye Başkanı Orhan Çerkez, Kadın Kolları Başkanı Hamiyet Ardıbatan ve ilçe yönetim kurulu üyeleri tarafından parti rozetleri takıldı.

KADINLARA YÖNELİK “MORAL MOTİVASYON” GECESİ

Partinin kadın yöneticileri ve üyelerinin “Moral Motivasyonunu artırmak” amacıyla düzenlenen gecenin açılışında konuşan Ataşehir Kadın Kolları Başkanı Hamiyet Ardıbatan, dünyada iyiye, güzele dair ne varsa hepsinin mimarı, alın terinin, emeğin, ekmeğin ve gülün sembolü kadınlar, kadınlarımız yol arkadaşlarım hoş geldiniz” diyerek başladığı konuşmasında “Biz bu akşam burada sadece kendimizi motive edeceğiz. Ve, bu salondan tek yürek olarak umutla, inançla ve güçlü bir biçimde 2019’a ilk adımımızı atmış olacağız. Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonrada bir olmaya, güçlü olmaya, mutlu olmaya inandıklarımızın peşinden, azim ile yürümeye devam edeceğiz.” İfadelerine yer verdi.

“ATAŞEHİR BİZİM, İSTANBUL’DA BİZİM, ANKARA’DA BİZİM”

Yoğun ve heyecanlı bir yerel seçim süreci öncesinde düzenlenen gecede bir araya geldiklerini vurgulayan Hamiyet Ardıbatan, başarılı olmanın yolunun güçlü olmaktan geçtiğini, güçlü olmanın ise birlik ve beraberlikle mümkün olduğunu kaydederek; “Genel seçimde başarı yolunun, yerelde başarılı ve güçlü olmaktan geçtiğini biliyoruz. Bizlerin, Ataşehir’de sosyal belediyecilik anlayışı ile tesis ettiğimiz demokrasi, huzur ve kardeşliğin ülkemizin her köşesinde her bir vatandaş için mümkün ve ulaşabilir olması, parlamenter demokratik sisteme giden yolun taşlarını yeniden döşemek için, zamanı geldiğinde -Ataşehir bizim, İstanbul’da bizim, Ankara’da bizim- diyebilmek için emeğimizi, yüreğimizi ortaya koyacağız. Hem mevcut olana sahip çıkacak, hem de yeni kazanacağımız belediyelerimizin önüne Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayrağını dikeceğiz.” Dedi.

SEVDİKLERİNİZLE BİRLİKTE NİCE MUTLU YILLARA

Ardıbatan, Kadın Kolları yöneticisi ve örgüt üyesi kadın arkadaşlarının yeni yılını da kutladığı konuşmasını, 2019 yılı zaferin yılı olsun. Umudun, mutluluğun, barışın ve kadınlarımızın yılı olsun. Kadın kolları yönetim kurulu yol arkadaşlarıma, Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Örgütü değerli yoldaşlarıma, candaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle şimdiden hepinizin yeni yılını kutlar, sevdiklerinizle birlikte nice mutlu yıllara diyorum.” İfadeleri ile tamamladı.

UMUT SİZLERSİNİZ, UMUT KADINLARIMIZDIR, UMUT EŞLERİMİZDİR

CHP Ataşehir Kadın Kolları yönetimi tarafından düzenlenen gecede konuşan CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, yaklaşan 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerin önemine işaret ederek; “Ülkemizin kuruluş değerlerini aşmaya çalışıyorlar ama bunu beceremeyecekler. Yeter ki biz sahip çıkalım. Yeter ki umutlarımızı diri tutalım. Umut sizlersiniz, umut kadınlarımızdır, umut eşlerimizdir. Kadın Kollarımız bana böyle bir etkinlik düzenliyoruz dediklerinde, güzel bir şeyler olur diyerek destek verdik. Bu akşam evlerinizde işinizi, eşinizi ve çocuklarınızı bırakarak buraya geldiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Kadın Kollarımızı kutluyorum. Çocuklarımız ve ailemizle huzurlu bir yaşam sürmenin yolu bu topraklarda demokrasinin yerleşmesini sağlamaktır. Bu ülkede halimler var, hak var, hukuk var diyebildiğimiz zaman rahat edebiliriz. Bu duygularla 2018 yılının sıkıntılarını atacağımız ve umutlarımızı taşıyacağımız 2019 yılının herkese sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini ve umut dolu yarınlar diliyorum” dedi.

CHP Kadın Kolları tarafından doğum günü olan üyeleri Figen Işık’a sürpriz yaparak, pasta kesip doğum gününü kutladılar.

Programın son bölümünde CHP Kadın Kollarının moral ve motivasyonu arttırmak için düzenlediği geceye katılanlar, sahne alan sanatçıların performansları ve seslendirdiği eserler eşliğinde halaylar çekerek gönüllerince eğlendiler.

Recep Kenan paylaştı: 25 Aralık 2018 Salı

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.