Hoşgeldiniz  

CHP Ataşehir İlçe Örgütü ve Partililer 2. Günde Bayramlaştı

admin | 06 Haziran 2019 | Ataşehir, Ataşehir CHP, Manşet, Siyaset, Üst Manşet A- A+

CHP Ataşehir İlçe Örgütü, Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel’in katılımı ile ilçe merkezinde gerçekleşen programı partililerle bayramlaştı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Hakkı Altınkaynak başkanlığında CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı’nda toplanan CHP Ataşehir İlçe Örgütü ve partililer bayramın 2. Günü gerçekleşen törenle bayramlaştı.

CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı’nda gerçekleşen, CHP Genel Başkan yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel’in katıldığı bayramlaşma törenine; CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Ataşehir Belediye Meclisi 1.Başkanvekili Sevgi Uluğ, meclis üyeleri, CHP Ataşehir İlçe Sekreteri Onur Çivi, Serpil Beşok ve Müslüm Acar’ın aralarında olduğu CHP Ataşehir ilçe yönetimi, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ezgi Özçelik Kuzucu, CHP önceki İlçe Başkanı Kaya Uluyılmaz, CHP Ataşehir İlçe örgütü mensupları ve partililer katıldı.

CHP ATAŞEHİR BAYRAMLAŞMA

Gepostet von Recep Kenan am Mittwoch, 5. Juni 2019

RAMAZAN BAYRAMINI NASIL BİRLİKTE KUTLADIYSAK 23 HAZİRAN DA BİRLİKTE KUTLAYACAĞIZ

CHP Ataşehir örgütü bayramlaşma töreni açılışında konuşan İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, yaklaşan 23 Haziran yenileme İstanbul seçimleri sonucunun da bayram olması dileğini dile getirerek, “Bu bayram hepimizin ortak bayramıdır. Aslında bizim için birde demokrasi bayramı vardır. Biz bu süreçte yalnız değiliz. Paydaşlarımız var. Aynı hassasiyetleri gösteren kesimler var. Genel başkanlarımız uzun süre bu birlikteliği sağlamaya çalıştılar. 23 Haziran da sandık başına gideceğiz ve bu ülkede var olan gerginlikleri, adaletsizlikleri yavaş yavaş azaltarak bu ülkede gerçekten ihtiyacımız olan huzuru bulacağız. Bu nedenle bugün Ramazan Bayramını nasıl birlikte kutladıysak 23 Haziran da demokrasi bayramını birlikte kutlayacağız.  Çok çalışacağız. Gitmediğimiz kapısını çalmadığımız yerler var. Onun için gitmediğimiz yer bizim değil mantığıyla çalışacağız. Bu duygularla hepinizin bayramını kutluyor saygılar sunuyorum.” Şeklinde konuştu.

18 GÜNDE BUNLARI YAPARSA, 1800 GÜNDE NELER YAPMAZ?

CHP Genel Başkan Yardımcısı, PM Üyesi ve İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel, gelenekleri olan, yüz yıllık bir çatının geleneğe CHP örgütü sahip çıktığını vurgulayarak, “Bu bayram 31 Mart’tan aldığımız güçle çalışacağımız döneme denk geliyor.  Türkiye tarihinden zulümle baş başa kalmış ve her dönemde demokrasi adına bu zulme karşı direnmiş vatandaşlar, yurttaşlar 23 Haziran da bütün müdahalelere, zulümlere, ötekileştirmelere ve katakullere rağmen yine Ekrem İmamoğlu’nu hep birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı yapacağız. Bu şekilde Sosyal Demokrat Belediyeciliğin insanlara nasıl dokunduğunu, sevgiyi nasıl büyüttüğünü, ülkedeki tüm ayrışmalara son verdiğini tüm Türkiye’ye ve dünyaya göstereceğiz. Bunu da birlikte başarabiliriz. Çok değerli bir argümanımız var. 18 günde Ekrem İmamoğlu’nun yaptıkları… Şunu çok iyi anlatmamız gerekiyor; 18 günde bunları yaparsa, 1800 günde neler yapmaz? Her şey çok güzel olacak diyorum bayramınızı kutluyor, her günümüz bayram günü gibi olsun diyorum.” Dedi.

 

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.