Hoşgeldiniz  

CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı Olağan Kongresi Tamamlandı

admin | 30 Aralık 2019 | Ataşehir, Genel, İstanbul, Manşet, Siyaset, Son Dakika, Üst Manşet A- A+

CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı seçimli 29 Aralık Pazar günü Saat: 12’de başlayan ve iki adayın yarıltığı CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı 5. Olağan Kongresi seçimleri sonuçlandı. Recep Kenan/itvhaber.com

29 Aralık Pazar günü iki adayla gerçekleştirilen CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı seçimli 5. Olağan Kongresi’nde yeni dönemde CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı görevini üstlenecek isim ve yönetim kurulu asil ve yedek üyeleri belirlendi. Ayrıca kongrede, İl Kongre delegeleri seçimi de gerçekleştirilerek İl kongre delegasyonu seçimi gerçekleştirildi.

CHP ATAŞEHİR İLÇ BAŞKANI CELAL YALÇIN
Ataşehir Silence Otel’de iki adayla girilen 5. Olağan Kongresi seçimlerinde Mavi listeyle yarışan Celal Yalçın 291 oyla yeni dönemde CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı görevini üstlenen isim oldu.
Beyaz liste ile CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı yarışına giren Nilüfer Tatar ise 107 oyda kaldı. FETÖ’nün Balyoz kumpasında tutuklanıp serbest kaldıktan sonrası tekrar tutuklanma olasılığı üzerine intiharı ile yaşamına son veren Deniz Yarbay Ali Tatar’ın eşi Nilüfer Tatar, beyaz liste ile yarışa katılmıştı.
CHP Ataşehir İlçe Başkanı seçilen Celal Yalçın “Ben değil, Biz diye çıktık yola” sloganıyla adaylığını açıklamıştı.  Celal Yalçın, önceki dönemde CHP Ataşehir İlçe Sekreteri olarak görev yaptı. Zara derneklerinde gençlik örgütlenmesinden itibaren çeşitli görevlerde bulunan Celal Yalçın, partisinde de aktif görevler aldı. Berhan Şimşek’in Divan Bakanı seçildiği genel kurula CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak ve Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ile birlikte CHP milletvekilleri Onursal Adıgüzel ve Mahmut Tanal, önceki dönem milletvekilleri Eren Erdem, Müslüm Sarı, Kadir Gökmen Öğüt, il ve ilçe yöneticileri, delegeler ve partililer katıldı.
CHP ATAŞEHİR İLÇE BAŞKANI SEÇİLEN CELAL YALÇIN KİMDİR? 1986 Kadıköy doğumlu ve nişanlı olan Celal Yalçın, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Arkeoloji bölümü mezunu. Prof Dr. Neşe Atik ile Tekirdağ, Aydın ve Denizli’de; Prof Dr. Sevil Güçlü ile Aksaray’da, Prof Dr. Zeynep Erdem ile toplam 19 bilimsel arkeolojik çalışmalarda ekip üyesi olarak görev yaptı. 2012-2013 ve 2013-2014 eğitim öğretim yıllarında Okan Üniversitesi’nde Güzel Sanatlar dersleri vererek öğretim görevlisi olarak çalıştı. 2015-2017 arasında Cumhuriyet Halk Partisi Ataşehir İlçe Sekreterliği görevinde bulundu. 2018 yılında Ataşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü, 2019 yılında CHP Ataşehir Seçim Koordinasyon Başkanlığı görevlerinde bulundu. Çeşitli Sivil Toplum Kuruluşlarında da görev alan Celal Yalçın; 2005 yılında ADD Ümraniye Yönetim Kurulu,  2009 yılında Zara Dernekler Federasyonu Gençlik Kolları Kurucu başkanlığı, 2010 yılında Zara Gençlik Platformu kuruculuğu ve 4 dönem başkanlığı görevlerinde bulundu. CHP ATAŞEHİR İLÇE BAŞKANI CELAL YALÇIN ve YÖNETİM KURULU LİSTESİ
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.