Hoşgeldiniz  

CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak’tan Veda Ziyaretleri

admin | 19 Aralık 2019 | Ataşehir, Genel, Manşet, Siyaset A- A+

Görevi bırakacağı kesinleşen CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, veda ziyaretleri kapsamda Saadet Partisi, MHP ve HDP ile İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü de ziyaret etti.

Recep Kenan/itvhaber.com

CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, veda ziyaretleri kapsamında Saadet ve MHP İlçe Başkanlığına bir ziyaret gerçekleştirdi.

29 Aralık’ta yapılacak CHP Ataşehir İlçe Kongresinde aday olmayacağını açıklayan ve yeni yönetimin belirlenmesi ile birlikte görevi bırakacağı kesinleşen CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Ataşehir’deki siyasi partilere ve kurumlara veda ziyareti yapıyor.

Öte yandan veda ziyaretlerini sürdüren CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, bu kapsamda Saadet Partisi, MHP ve HDP ile İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü de ziyaret etti.

Saadet Partisi İlçe Başkanı Adem Boz’u makamında ziyaret eden Hakkı Altınkaynak, İlhan Kul’un da aralarında olduğu ilçe yöneticileri tarafından karşılandı.

Hakkı Altınkaynak son olarak Ataşehir ilçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek makamında ziyaret ettiği Ataşehir ilçe Emniyet Müdürü Mesut Aslan’a veda etti.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.