Hoşgeldiniz  

CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak Veda Ziyaretleri Yapıyor

admin | 19 Aralık 2019 | Ataşehir, Ataşehir Ak Parti, Ataşehir CHP, Gündem, Siyaset, Üst Manşet A- A+

Sekiz yılın sonunda görevi devretmeye hazırlanan CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak veda ziyaretleri kapsamında AK Parti İlçe Başkanlığına veda ziyaretinde bulundu.

Recep Kenan/itvhaber.com

29 Aralık’ta yapılacak CHP Ataşehir İlçe Kongresinde aday olmayacağını açıklayan ve yeni yönetimin belirlenmesi ile birlikte görevi bırakacağı kesinleşen CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Ataşehir’deki siyasi partilere ve kurumlara veda ziyareti yapıyor.

CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, veda ziyaretleri kapsamında AK Parti İlçe Başkanlığına bir ziyaret gerçekleştirdi. AK Parti İlçe Başkanı Mehmed Emin Özkaya’yı makamında ziyaret ederek veda etti.

Hakkı Altınkaynak tarafından Ak Parti İlçe Başkanlığı’na yaptığı veda ziyareti ile ilgili paylaşımında şu ifadelere yer verildi:
“Bu gün yine veda ziyaretlerimizi, Ak Parti Ataşehır ilçe başkanlığını ziyaret ederek sürdürdük. İlçe Başkanı sn M. Emin Özaya beye ve değerli arkadaşlarına misafirperverlikleri için teşekkürlerimizi ilettik.”

Öte yandan, veda ziyaretlerini sürdüren CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, bu kapsamda Saadet Partisi, MHP ve HDP ile İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü de ziyaret etti.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.