Hoşgeldiniz  

CHP Ataşehir Başkanlığı’nda Devir Teslim Gerçekleşti

admin | 04 Ocak 2020 | Ataşehir, Ataşehir CHP, Manşet, Siyaset, Üst Manşet A- A+

CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı görevini Hakkı Altınkaynak’tan devir alan Celal Yalçın, “Ben değil biz diye çıktık yola demiştim. Ben değil, biz diyenler kazanacak. Biz hep birlikte başaracağız.” Dedi.

Recep Kenan/itvhaber.com

29 Aralık 2019 Pazar günü gerçekleşen Olağan Genel Kurul’da CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı’na seçilen Celal Yalçın görevini Başkan Hakkı Altınkaynak’tan devir aldı.

04 Ocak 2020 Cumartesi günü ilçe merkezinde örgüt üyeleri huzurunda düzenlenen törenle Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak görevi yeni başkan Celal Yalçın ve yönetim kurulu üyelerine teslim etti.

8 SEÇİM VE 6 TANE PARTİ İÇİ SEÇİMİ BAŞARIYLA YÜRÜTMÜŞ ÖRGÜT

Cumhuriyet Halk Partisi Ataşehir İlçe örgütü üyelerinin yoğun katılımıyla gerçekleşen devir teslim töreninin açılışında konuşan CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Alktınkaynak, bir siyasinin en büyük mutluluğunun kendisinden sora gelen arkadaşlarının başarılı olmalarını görmek olduğunu kaydederek; “Ataşehir örgütü 8 yılda 8 tane seçim ve 6 tane de parti içi seçimi başarıyla yürütmüş bir ekip. Kendine öz güvenini tazelemiş bir örgüt. Örgütümüz bu onuru 23 Haziran’da taçlandırdı. Yüzde 60 oyla Büyükşehir Başkanımıza destek verdi. Artık korku duvarlarını aştık. Kimsenin yenilmez olmadığını gösterdik. Başarının birlikte elde edileceğini gördük. Dün nasıl örgütümüz bizimle idi ise, biz de yeni seçilen ilçe başkanımızın, yönetimimizin ve partimizin emrinde olacağımızı herkes bilsin.” Dedi ve örgütünü selamlayarak veda etti.

TÖRENİNE KATILAN ÖRGÜTÜNE TEŞEKKÜR ETTİ

Kendilerini yalnız bırakmayarak devir teslim törenine katılan örgütüne teşekkür eden CHP Ataşehir İlçe yeni seçilen Başkanı Celal Yalçın, kendisine abi gibi davrandığının altını çizdiği Hakkı Altınkaynak’ın kendisine yardımcı olduğunu kaydederek; “Yanında yetişen örgüt elemanına teslim ettiği için eminim ki çok gururludur. Hakkı başkan bu içinde bulunduğumuz binayı bizlere kazandırdı. Ataşehir’in 17 mahallesini adım adım gezdi. Ataşehir kurulduğundan beri çalışan ilçe yöneticilerimiz var. Örgüt emektardır. Ataşehir’i kazandıran, Büyükşehir’i kazandırandır.” Dedi.

BİZ HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

Mahallelerden başlayarak yeniden örgütlenmemizi tamamlayarak, iktidar yolunu açmanın planlarını yapacaklarını ifade eden CHP Ataşehir yeni İlçe Başkanı Celal Yalçın, Ataşehir ile sırlı kalınmayacağını, iktidar yolunu açmak için çalışacaklarını vurgulayıp; “Bu amaçla kadınlarımız, gençlerimiz görev almalılar. Bir kongre süreci geçirdik. Oy veren oldu, vermeyen oldu. Cumhuriyet Halk Partisi’nin her örgüt üyesi değerlidir. Biz hep beraber çalışıp örgütü ileri taşımanın planlarını yapacağız. Biz, bize oy vermeyen kesimleri de kucaklayıp iktidar yolunu açmanın hesaplarını, planlarını yapmak zorundayız. Kampanyamda ‘Ben değil biz diye çıktık yola’ demiştim. Ben değil, biz diyenler kazanacak. Biz hep birlikte başaracağız.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.