Hoşgeldiniz  

CHP Ataşehir Adayı Nilüfer Tatar, ‘Değişim Delegelerin İsteğidir’

admin | 20 Aralık 2019 | Ataşehir, Ataşehir CHP, Genel, Manşet, Siyaset, Üst Manşet A- A+

Kongrenin yaklaştığı CHP Ataşehir ilçe başkan adaylığına bir açıklama da Deniz Yarbay Ali Tatar’ın eşi Nilüfer Tatar’dan geldi. Tatar, CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı adayı olduğunu açıkladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

FETÖ’nün Balyoz kumpasında tutuklanıp serbest kaldıktan sonrası tekrar tutuklanma olasılığı üzerine intiharı ile yaşamına son veren Deniz Yarbay Ali Tatar’ın eşi Nilüfer Tatar, 29 Aralık günü gerçekleştirilecek olan ilçe kongresinde Cumhuriyet Halk Partisi Ataşehir İlçe Başkanlığı için aday olduğunu açıkladı.

Ataşehir İlçe merkezinde, İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak başkanlığında yapılan adaylık açıklama toplantısı, Altınkaynak’ın yatığı çalışmalar ile birlikte veda mesajlarını da içeren açılış konuşması ile başladı.

ADAY AÇIKLAMALARINDAKİ EŞİT TUTUMA TEŞEKKÜR

Cumhuriyet Halk Partisi Ataşehir İlçe merkezinde, İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak başkanlığında Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve CHP Ataşehir İlçe Başkanı adayı Celal Yalçın’ın da katılımı ile gerçekleşen toplantıda, delegeler ve partililere 29 Aralık günü gerçekleştirilecek Cumhuriyet Halk Partisi Ataşehir İlçe Başkanlığı için aday olduğunu ilan eden Nilüfer Tatar, ilçe başkanlığının aday açıklamalarındaki eşit tutumuna teşekkür ederek; “Bir teşekkürüm de güçlerimizi birleştirmedeki fedakarlığı için Cem Uğur Genel’edir. Yeni bir ilçeyiz. Bu sürece 8 yıldır hakim olan bir anlayış var. Gerek yaşadığım yada gözlemlediğim, hepimizin bildiği yöntemsel sorunlar yaşandı. Sorunlar zaman içinde artmış, çözüm bulunamamıştır. Çözümü için adım atılmamıştır. Örgütümüzün bu çözümsüzlük karşısında siyaset yapma imkanı kalmamıştır.” Dedi.

YEREL POLİTİKALARI ÖRGÜT İLE BİRLİKTE ÜRETMEK

Özgür,Emek esaslı, liyakate dayalı yapının hakim olması için Ataşehir’de değişim gereklidir.” Şeklinde açıklamasını sürdüren Nilüfer Tatar, adaylık gerekçelerini, “Ötekileştirmeyen bir siyasi metodu hayata geçirmek. Yetkiyi aldığı örgüte karşı sorumlu olmak, Parti içi demokrasi, adalet ve üye hukukunu savunmak. Yerel Politikaları örgüt ile birlikte üretmek. İlçe merkezini siyasetin merkezi yapmak. Örgüt toplantılarını periyodik hale getirmek. Kişisel karşıtlıklar üzerinden siyaset devrini kapatıp fikirler üzerinden siyaset yapma devrini açmak” olarak sıraladı.

BİRLİKTE YÖNETİP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

Değişimin örgütün isteği olduğunu ifade eden Tatar, açıklamasını “Bu değişim mahalle delegelerinin isteğidir. Değişimin anahtarı delegelerdir. Ben ve arkadaşlarım delegelerimizin sağduyusuna inanıyor, onların da bize inanmalarını ve katkı vermelerini istiyoruz. Vereceğiniz katkı son derece kutsal ve değerlidir. Birlikte yönetip birlikte başaracağız.”  Şeklinde sürdürdü.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.