Hoşgeldiniz  

CHP ATAŞEHİR, 15 TEMMUZ’DA ŞEHİTLERİ ANDI

admin | 20 Temmuz 2017 | Ataşehir, Ataşehir CHP, Genel, Manşet, Siyaset A- A+

CHP Ataşehir, Türkiye genelindeki örgütleri ile eş zamanlı olarak Atatürk Anıtı’na çelenk koyup saygı, duruşunda bulunarak; 15 Temmuz şehitlerini saygı ve rahmetle andı.

CHP örgütü, Türkiye genelinde aynı saate Atatürk Anıtı’na çelenk koyarak saygı duruşunda bulunarak 15 Temmuz darbe kalkışmasının 1.Yıldönümünde darbe girişiminde bulunanları ve terörü lanetledi.

CHP Ataşehir İlçe örgütü de eş zamanlı olarak Cumhuriyet Parkı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk koyup saygı duruşunda bulunarak, şehitleri rahmetle andı. 15 Temmuz kalkışmasının yıl dönümünde hainlere, teröre ve Fetö darbecilerine lanet okudular.

Ataşehir Cumhuriyet Meydanı’ndaki anma törenine CHP Ataşehir ilçe Başkanı Hakkı Altınkaynak ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte; CHP Ataşehir İlçe Kadın ve Gençlik kolları, Ataşehir Belediye Başkan yardımcıları İlhami Yılmaz, Hüseyin Hışman ve Abdullah Der, Belediye Meclis Başkanı Sadi Özata ve partililer katıldı.

TARİHİMİZİN EN KARANLIK GECE VE GÜNDÜZÜ

CHP Ataşehir örgütünün katıldığı 15 Temmuz kalkışmasının yıl dönümündeki anma töreninde konuşan İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak darbe girişimini kınayarak; “ Bugün ülke tarihimizin en karanlık gece ve gündüzünü yaşadığımız 15 Temmuz FETÖ darbe girişiminin 1.Yıldönümündeyiz. Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün huzurunda bu hain darbe girişimini bir kez daha açık ve kesin bir dille lanetliyorum” dedi.

BİRLİĞİMİZİ VE DEMOKRASİMİZİ YOK ETMEK İSTEYENLERE MİLLET İZİN VERMEYECEK

Altınkaynak, demokrasiyi yok etmeye çalışanlara milletin izin vermeyeceğinin altını çizerek; “ Canları pahasına o mücadeleyi verirken şehit olan 249 şehidimizi 2301 kahraman gazimizi ve o direnişi başarıya ulaştıran binlerce isimsiz kahramanı saygı ile anmak ve selamlamak için bu alandayız. Şunu herkes bilsin ki içimizde ve dışımızda her türlü fırsatçılığı ve hileyi yaparak, ülkemizin birliğini ve demokrasimizi yok etmeye çalışanlara bu millet asla izin vermeyecektir” şeklinde konuştu.

KAHRAMAN VATAN EVLATLARINI SAYGI VE RAHMETLE ANIYORUZ

15 Temmuz’da canını feda eden 249 şehidi saygı ve rahmetle andıklarını kaydeden Altınkaynak konuşmasını şu ifadelerle tamamladı:
“CHP olarak şartlar ne olursa olsun Ulu Önderimizin ve onun kahraman arkadaşlarının bize emaneti olan Türkiye Cumhuriyetini, kuruluş ilkelerini, demokrasimizi, özgürce ve birlikte yaşama hakkımızı, ülkemizin adaletli bir ortamda kalkınması için elimizden geleni yapmaya kararlıyız. Bir kez daha başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bu ülke için geçmişten bugüne kadar canını feda eden tüm kahraman vatan evlatlarını ve 15 Temmuz’da demokrasimiz ve ülkemizin bekası için canını feda eden 249 şehidimizi saygı ve rahmetle anıyor, Gazilerimizi de sağlıklı dileklerimizle selamlıyoruz.”

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.