Hoşgeldiniz  

CHP Aday Tanıtımı ve Seçim Bildirgesi Açıklanıyor

admin | 10 Şubat 2019 | Ataşehir CHP, Manşet, Siyaset, Türkiye, Üst Manşet A- A+

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Ankara Spor Salonu’nda düzenlenen programla 31 Mart Yerel Seçim bildirgesini açıklıyor ve Büyükşehir, il, ilçe başkan adaylarını tanıtıyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

CHP (Cumhuriyet Halk Partisi) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Spor Salonu’nda düzenlenen toplantıda 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin 12 maddelik seçim bildirgesini açıklıyor ve belediye başkan adaylarını tanıtıyor.

Ankara Spor Salonu’nda aday tanıtım ve seçim bildirgesinin açıklandığı programda konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, konuşmasında, “Türkiye’nin çözülemeyecek hiçbir sorunu yoktur. Herhangi bir soruna çözüm bulmak istiyorlarsa CHP’nin kadrolarına başvuracaklar. Bugüne kadar bu kararlılıkta, bu inançla çözüm üreterek yolumuza devam ettik.” Dedi.

Aday tanıtım toplantısında konuşan Kılıçdaroğlu, “Biz bu güzel toplumu cennete dönüştürmek için mücadele edeceğiz. Belediye başkanlarımızın temel görevlerinden birisi bu olacaktır. Türkiye’yi 21. yüzyılın yıldızı haline getirmek için mücadele edeceğiz. Bizim mücadelemiz; onur, hak, adalet, birlikte kardeşçe yaşama mücadelesidir. Biz dostluktan, haktan, adaletten söz edeceğiz. Bu ülkenin adalete, hakka ve hukuka ihtiyacı var. Bu ülkenin birlikte yaşamaya ihtiyacı var. Bu ülkede herkesin ekmeğe, işe ihtiyacı var. Biz bu güzel toplumu cennete dönüştürmek için mücadele edeceğiz. Belediye başkanlarımızın temel görevlerinden birisi bu olacaktır.” İfadelerine yer verdi.

CHP’nin Ankara Spor Salonu’nda düzenlenen aday tanıtım ve seçim bildirgesinin açıklandığı program devam ediyor.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.