Hoşgeldiniz  

Çerkeş Dernekleri Futbol Turnuvası Başladı

admin | 04 Mart 2013 | Çankırı, Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Özel Haber, Spor, Türkiye A- A+

cerkes-futbolÇerkeş Dernekler Birliği’nin düzenlediği, birliğe bağlı derneklerin takımları arasında oynanan futbol turnuvası İsmail Kabakçı ve Erol Tepebaşı’nın katılımı ile  Maltepe Altayçeşme’de başladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Çerkeş Dernekler Birliği (ÇERDEBİR)’nin 1.’sini düzenlediği üye derneklerinin arasında oynanacak olan halı saha futbol turnuvası, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Kabakçı’nın katılımı, İstanbul Çankırı Dernekleri Genel Başkanı Vahap Yartaş, İstanbul Çankırı Dernekleri Genel Başkan Yardımcısı ve Çerkeş
Dernekler Birliği Başkanı Erol Tepebaşı’nın başlama vuruşu ile start aldı.
İstanbul Çerkeş Dernekler Birliği (ÇERDEBİR)’ne bağlı 13 derneklere ait 16 futbol takımı tarafından oluşan 4 gurupta üş etapta tamamlanacak turnuva Maltepe Altayçeşme’deki2 addet halı sahada oynanıyor.

İstanbul Çankırı Dernekleri Genel Başkan Yardımcısı ve Çerkeş Dernekler Birliği Başkanı Erol Tepebaşı’nın başkanlığında, İstanbul Çerkeş Dernekler Birliği (ÇERDEBİR)’nin düzenlediği 1. Çerkeş dernekleri Futbol Tutnuvası’na; Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Kabakçı, İstanbul Çankırı Dernekleri Genel (ÇANDEF) Başkanı Vahap Yartaş, İstanbul Çankırı Dernekleri Genel Başkan Yardımcısı ve Çerkeş Dernekler Birliği Başkanı Erol Tepebaşı, ÇANDEF 1. Bölge Başkanı Arif Öztürk, ÇANDEF Genel Başkan Yardımcısı ve Ilgaz Dernekler Birliği Başkanı Mehmet Altıntop, Bayramören Dernekler Birliği Başkanı Mustafa Özgün, Çankırı Ekonomi Kalkındırma Platformu (ÇEKAP) Başkanı Mustafa Doğan, İstanbul Çerkeş Dernekler Birliği (ÇERDEBİR)’e bağlı derneklerin başkanları ve diğer bazı dernek ve sivil toplum kuruluşu başkan ve yöneticileri ve davetliler ile çok sayıda Çerkeş ve Çankırılı katıldı.

2 halı sahada aynı anda iki maçın turnuvanın ilk karşılaşmaları Dodurga – Avşar ve Yeşilöz – Aliözü maçları, İstanbul Çankırı Dernekleri Genel (ÇANDEF) Başkanı Vahap Yartaş, İstanbul Çankırı Dernekleri Genel Başkan Yardımcısı ve Çerkeş Dernekler Birliği (ÇERDEBİR) Başkanı Erol Tepebaşı’nı birlikte yaptıkları start vuruşu ile başladı.

3 Mart günü oynanan 8 maç dışında 10 ve 24 Mart tarihlerinde oynanacak 8’er maç ile birlikte toplam 24 maç sonunda turnuvanın şampiyonu ve dereceye giren takımlar 24 Mar 2013’teki son gün maçları sonunda belirlenecek. Dereceye giren ve şampiyon olan ve turnuvaya katılan takımlara kupa ve ödülleri bu gün verilecek.

Konuşmacılar tarafından açılışta yapılan konuşmalarla turnuvanın; dostluğun, birliğin, beraberliğin pekişmesi ve kaynaşmanın sağlanması amacı ile düzenlendiği verilirken, özellikle birlik ve beraberlik vurgusu yapılarak; düşen arkadaşlarının elinden tutup ayağa kaldırması gerektiği ve turnuvanın dostluk ve centilmenlik içerisinde tamamlanması temennisi ile birlikte maçın sonucu ne olursa olsun, kim kazanırsa kazansın, sonunda kazananın Çerkeş olması, Çankırı olması dileği vurgulandı.

Çerkeş Dernekler Birliği’ne bağlı derneklerin futbol takımları arasında oynanan futbol turnuvasına; ilk yardım ve ambulans ile bir bölüm ulaşımda Ataşehir Belediyesi destek verdi.

İstanbul Çankırı Dernekleri Genel Başkan Yardımcısı ve Çerkeş Dernekler Birliği (ÇERDEBİR) Başkanı Erol Tepebaş, verdiği desteklerinden dolayı Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi veAtaşehir Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Kabakçı’ya teşekkür etti.

ÇERKEŞ DERNEK TURNUVASII FOTOLARI 

TAKIM VE GURUPLAR

1.GRUP
-KADIÖZÜ KÖYÜ 2. TAKIM
-GÜZELYURT KÖYÜ
-KARAMUSTAFA KÖYÜ 1. TAKIM
-HACILAR KÖYÜ

2.GRUP
-YEŞİLÖZ (AHURKÖY)
-DODURGA KÖYÜ
-AVŞAR KÖYÜ
-ALİÖZÜ KÖYÜ

3.GRUP
-KARAMUSTAFA KÖYÜ 2. TAKIM
-SAÇAK BELDESİ
-ÇAKMAK KÖYÜ
-YALIÖZÜ KÖYÜ 2.TAKIM

4. GRUP
-BOZOĞLU KÖYÜ
-YALAKÖZÜ KÖYÜ 1. TAKIM
-KADIÖZÜ KÖYÜ 1. TAKIM
-KARGI KÖYÜ

 

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

Çerkeş Dernekleri Futbol Turnuvası Başladı için yorum yok

  1. Hayrettin DAĞISTAN dedi ki:

    yenilgiyi hazmedemeyen bazı arkadaşlarımız Yeşilözköyüne iftira atarak bir kez daha yenik duruma düşmüşlerdir… 🙂 ha ha haaaa

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.