Hoşgeldiniz  

Çerkeş Dernekler Birliği Polisevi’nde Toplandı

admin | 10 Şubat 2013 | Ataşehir, Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Özel Haber A- A+

Çerke_dernekleri_toplantİstanbul Çerkeş Dernekleri Birliği; birliğe bağlı derneklerin temsilcileri ile Beylerbeyi Polisevi’nde kahvaltılı çalışma toplantıda yapılan çalışmaları değerlendirip yapılacakların planını yaptı.

Recep Kenan/Ataşehirweb.com

İstanbul Çerkeş Dernekleri Birliği Başkanı Erol Tepebaşı’nın başkanlığında; birlik yöneticileri ve birliğe bağlı dernek yöneticilerin katıldığı, Beylerbeyi Polisevi’nde yapılan kahvaltı ve sonrasındaki toplantıda yapılan çalışmaları gözden geçirip, gündemdeki konuları görüştüler.

Beylerbeyi Polisevi’ndeki kahvaltılı toplantıya İstanbul Çerkeş Dernekleri Birliği Başkanı Erol Tepebaşı’nın yanı sıra, birlik yönetimi ve Saçak Dernek yönetimini temsilen; Mevlüt Havaoğlu, Kazım Özdemir, Fehmi Boylu, Çakmak Köy Derneği’nden Samet Özdemir, Bekir Özdemir, Ufuk Bülün, salim Bülün, Karamustafa Köyü Derneği’ni temsilen Zeynettin Aydın, Kamil Sezer, Yalıözü Köyü Derneği’ni temsilen Kamil Kale, Recep Karaot, Aliözü Köyü Derneği’ni temsilen İzzet Tozan, Özdemir Tozan, Bozoğlu Derneği’ni temsilen ise Hüseyin Öncel ve Murat Serttaş katıdılar.

RESİM GALERİSİ Tıkla

Sat 10.00’da kahvaltı ile başlayan toplantıda hazırlığı yapılan futbol turnuvası, programı yapılan Çanakkale gezisi, Ilgaz Kayak Tesisleri hafta sonu gezisi ile ilgili hazırlıklar ile ilgili görüş alışverişi yapıldı. Ve bu konulardaki gelişmeler konuşuldu.

Derneklere ve Çerkeş Dernekleri Birliği’ne kaynak yaratmak ve dernek yönetiminin sürdürülebilir olması için ekonomik katkı sağlamak konusunda öneri ve görüşlerin de konuşulduğu toplantı, Saat 13.00’te sona erdi.

 

 

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.