Hoşgeldiniz  

Celal Yalçın, CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı Adaylığını Açıkladı

admin | 13 Aralık 2019 | Ataşehir, Ataşehir CHP, Genel, Gündem, Manşet, Siyaset, Üst Manşet A- A+

Kongre süreci devam ederken CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı adaylığını ilan eden Celal Yalçın, ilçe merkezinde partililerin ve destekçilerinin yoğun katlımı ile adaylığını açıkladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Bir dönem ilçe sekreteri olarak görev yapan Celal Yalçın, önceki gün ilçe merkezinde örgütüne CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı adaylığını açıklayacağını duyurmuştu.

29 Aralık günü CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı Kongre takvimi olarak ilan edildi. Kongrede CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı adayları adaylıklarını açıklamaya devam ediyor.

“Ben değil, biz diye çıktık yola” sloganı ile yola çıktığını ifade eden Celal Yalçın, CHP Ataşehir İlçe merkezinde CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgedi, CHP Ataşehir İlçe yöneticileri ve delegeler ve partililerden oluşan örgütün önünde 29 Aralık Pazar Günü yapılacak ilçe kongresinde CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı.

CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak’ın açış konuşmasıyla mikrofona gelen Celal Yalçın, örgütünü selamlayarak şu açıklamayı yaptı:
“Cumhuriyet Halk Partisi Ataşehir İlçesi değerli örgütü;
Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik, siyasal ve yönetimsel sıkıntılar maalesef hepimizi n hayatını etkilemektedir.

Bir tarafta siyanürle toplu ölümler, bir tarafta kadın cinayetleri ve bunu gibi toplumu drrtinfden yaralayan olaylar maalesef karşımıza çıkmaktadır.

Toplum nezdinde bu sorunlara çare olmak, örgütlenmek ve örgütlü bir toplum olmak kaçınılmaz bir gerçeklik olmuştur.

Bu sorunlara çare bulanın merkezi de Cumhuriyet Halk Partisi ve ülkenin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün devrimlerinin ve ilkelerinin ışığında yürüyerek Cumhuriyet Halk Partisi’nin örgütlerinde görev almaktan geçmektedir.

Bu bilinçle ve tüm örgütümüzün desteğiyle Cumhuriyet Halk Partisi Ataşehir İlçe Başkanlığına adaylığımı açıklıyorum”

CELAL YALÇIN KİMDİR?

1986 Kadıköy doğumlu ve nişanlı olan Celal Yalçın, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Arkeoloji bölümü mezunu.

Prof Dr. Neşe Atik ile Tekirdağ, Aydın ve Denizli’de; Prof Dr. Sevil Güçlü ile Aksaray’da, Prof Dr.

Zeynep Erdem ile toplam 19 bilimsel arkeolojik çalışmalarda ekip üyesi olarak görev yaptı.

2012-2013 ve 2013-2014 eğitim öğretim yıllarında Okan Üniversitesi’nde Güzel Sanatlar dersleri vererek öğretim görevlisi olarak çalıştı.

2015-2017 arasında Cumhuriyet Halk Partisi Ataşehir İlçe Sekreterliği görevinde bulundu.

2018 yılında Ataşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü, 2019 yılında CHP Ataşehir Seçim Koordinasyon Başkanlığı görevlerinde bulundu.

Çeşitli Sivil Toplum Kuruluşlarında da görev alan Celal Yalçın; 2005 yılında ADD Ümraniye Yönetim Kurulu,  2009 yılında Zara Dernekler Federasyonu Gençlik Kolları Kurucu başkanlığı, 2010 yılında Zara Gençlik Platformu kuruculuğu ve 4 dönem başkanlığı görevlerinde bulundu.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.