Hoşgeldiniz  

ÇAZDER Eğitime Katkı İçin Gece Düzenledi

admin | 03 Mart 2019 | Ataşehir, Eğitim, İstanbul, Manşet, Üst Manşet A- A+

Kısa adı ÇAZDER olan Çekerek Aydıncık ve Zile Çevre Köyleri Dayanışma Derneği öğrencilere destek için kaynak oluşturmak amacıyla eğitime katkı gecesi düzenledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Katılımın yoğun olduğu CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi ile birlikte; Ataşehir CHP ilçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Ataşehir Belediye başkan yardımcısı Kalender Özdemir, Sancaktepe CHP Belediye Başkan Adayı Özgen Nama,  CHP 24. Dönem milletvekili ve Çekmeköy SKM Başkanı Kadir Gökmen Öğüt, Abdullah Der’in aralarında olduğu Meclis üyesi ve adayları, Yozgat Federasyonu Başkanı Ahmet Yılmaz, mahalle muhtarları, STK temsilcileri ve dernek üyeleri ve bölge mensubu vatandaşlar katıldı.

Yozgat ve Tokat illerine bağlı Çekerek, Aydıncık ve Zile Çevre Köyleri Dayanışma Derneği (ÇAZDER) Başkanı Hamza Azmaz ve yönetim kurulu tarafından düzenlenen eğitime destek gecesinde bölge sanatçıları tarafından Türküler ve şiirler seslendirildi.

Programın açılışında konuşan Çekerek Aydıncık ve Zile Çevre Köyleri Dayanışma Derneği (ÇAZDER) Başkanı Hamza Azmaz, eğitimin önemine vurgu yaptığı konuşmasında, eğitim gören bölge mensubu öğrencilere destek için kaynak sağlamak amacıyla düzenlenen geceye katkı verenlere ve katılımcılara teşekkür etti.

Programda konuşan Ataşehir Belediye Başkanı ve CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi, Türkiye Cumhuriyeti’nin ülkenin bütün vatandaşları tarafından kurulduğunu, dolayısıyla hepimizin cumhuriyetimize sahip çıkmamız gerektiğini kaydetti. Sadece İzmir’in dağlarında çiçeklerin açmadığını sözlerine ekleyen Battal İlgezdi, Edirne’den Kars’a Türkiye’nin dağlarında çiçeklerin açmasını temenni ettiğini vurgulayarak; “Bu ülke hepimizin. Atatürk bu ülkeyi tüm milletiyle kurarak bizlere armağan etti.” Diye konuştu.

Recep Kenan paylaştı: 2 Mart 2019 Cumartesi

Çekerek Aydıncık ve Zile Çevre Köyleri Dayanışma Derneği (ÇAZDER) Başkanı Hamza Azmaz tarafından başta CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi olmak üzere dernek faaliyetlerine katkı verenlere plaket takdim edildi.

Gece, yöre sanatçıları ve davul zurna ekibinin performansı eşliğinde çekilen halaylarla geç saatlere kadar devam etti.

Recep Kenan paylaştı: 2 Mart 2019 Cumartesi

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.