Hoşgeldiniz  

Çankırılılar, Tuzla’dan Anadolu’ya Yöresel Gece’de

admin | 01 Nisan 2013 | Ataşehir, Çankırı, Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Özel Haber, Türkiye A- A+

tuzla_çankırılılar_turgayTuzla Belediyesi’nin desteği İle hazırlanan ve Mavi Karadeniz Televizyonunda canlı yayınlanan “Tuzla’dan Anadolu’ya Yöresel Gece” programına Çankırılılar konuk odu.

Recep Kenan/Ataşehirweb.com

Tuzla Belediyesi’nin desteği ile Tuzla Nikah Salonu’nda; Tuzla Çankırılılar Derneği organizasyonu ile düzenlenen Mavi Karadeniz Televizyonu’nda yayınlanan “Tuzla’dan Anadolu’ya Yöresel Gece” programına Çankırı kültürü, folkloru ve geleneksel yaren oyunlar ile konuk odu.

GECEDEN FOTOLAR 

Ev sahipliğini Faruk İmamoğlu’nun başkanlığında Tuzla Çankırılılar Derneği’nin yaptığı, Çankırılıların yoğun ilgi gösterip salonu doldurduğu ve bir kısım salon dışında kalanında fuayedeki barkovizyondan izlediği programa; İstanbul Milletvekilleri Erol Kaya, Kadir Gökmen Öğüt, Dilovasi Kaymakamı Hasan Göç, Tuzla Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Çabuk, Mehmet Çeliker, Çankırı Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Eşref Harmandar, Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı Vahap Yartaş, Çankırıspor Başkanı Sevda Karaali, Çankırı Vakıfı, ÇANDEF ve ÇEKAP yöneticileri ile Çankırı dernekleri başkanları ve yöneticilerinin yanı sıra çok sayıda İstanbul’da yaşayan Çankırılı katıldı.

Katılımcılar, program sanatçıları Turgay Başyayla ve Sami Yalçın ile birlikte yerel sanatçılarla gönüllerince eğlenirken; Çankırı yemekleri tanıtımı yapılırken yemek kültüründen söz edilip, katılan davetlilere yemeklerden tattırıldı.

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı yerel yönetim konulu bir toplantı için Ankara’da olduğu için katılamadığı bilgisini ve başkanın selamını ileten, Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çabuk ile birlikte milletvekilleri Erol Kaya ve Kadir Gökmen Öğüt ‘de yaptıkları kısa konuşmalarla salondaki Çankırılıları selamladı.

Tuzla Nikah Salonu’nda, Tuzla Belediyesi’nin desteği ve Tuzla Çankırılılar Derneği’nin organizasyonu ile hazırlanan Tuzla’dan Anadolu’ya Çankırılılar Gecesi programı, Mavi Karadeniz Televizyonu ve Tuzla Belediyesi’nin internet televizyonu Tuzlaweb.tv’den de canlı olarak yayınlandı.

 

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.