Hoşgeldiniz  

Çankırılılar, Bürokrat, Siyasiler, STK’ları Buluşturan Sünnet

admin | 28 Eylül 2016 | Çankırı, Genel, Gündem, İstanbul, Manşet A- A+

zekeriya_acikgoz_sunnet-0ÇANDEF Genel Başkanı Zekeriye Açıkgöz’ün oğlu Ali Kerem için düzenlenen sünnet töreni Çankırı’nın önde gelenleri, bürokrat, siyasiler ve STK başkanlarını buluşturdu.

Recep Kenan/itvhaber.com

İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı Zekeriya Aıkgöz sünnet olarak geleneklerimizdeki önemli bir eşiği geçen oğlu Ali Kerem için sünnet töreni düzenledi. Kuran-ı Kerim okunarak başlayan Üsküdar Kızkulesi Restoran’daki sünnet töreni semazenler tasavvuf müziği eşliğinde semah gösterisi ile devam etti.

zekeriya_acikgoz_sunnet-27

zekeriya_acikgoz_sunnet-19

Çankırı’nın önde gelenleri, Çankırılı ve Çankırı dostu bürokrat, siyasiler ve STK başkanları ve yöneticilerin yoğun ilgi gösterdiği törene; AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan SERT, CHP 24. Dönem Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Kadir Gökmen ÖĞÜT, Kağıthane Kaymakamı Hasan GÖÇ, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi TÜRKMEN, Ak Parti İstanbul İl Başkan Yrımcısı Muharrem ÖDEMİŞ, Ak Parti Sultangazi İlçe Başkanı Suzan Dağlar CİVAN, Ak Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Adil KANDEMİR, Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Mustafa Naim YAĞCI, Ak Parti Pendik İlçe Başkanı Rüstem KABİL, Kağıthane Müftüsü Mevlüt HALİLOĞLU, Tuzla eski Müftüsü Ahmet SİLKİN, Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Başkanı Sami SOYDAL ve Yönetim Kurulu üyelerine, OTİAD Genel İlker KARATAŞ, Vakıflar Bölge Müdürü Ekrem ARSLAN, TRT THM Ses Sanatçımız Zehra GANİOĞLU, ÇANDEF yönetim kurulu üyeleri, dernek, vakıf ve diğer STK başkan ve yöneticileri ile davetliler katıldı.

zekeriya_acikgoz_sunnet-2

zekeriya_acikgoz_sunnet-33

Ayrıca; Yoğun programı gerekçesiyle telgraf ve çelenk göndererek tebrik edenlerin arasında; İstanbul Valisi Vasip ŞAHİN, Çankırı Valisi Mesut KÖSE, Çankırı eski Valisi Merkez Valisi Vahdettin ÖZCAN, İBB Başkanı Kadir TOPBAŞ, Ak Parti Genel Başkan yardımcıları Erol KAYA ve Mustafa ATAŞ’a, Çankırı milletvekillerimiz M.Emin AKBAŞOĞLU ve Hüseyin FİLİZ’in de aralarında bulunduğu siyasiler ve belediye başkanları ile STK temsilcileri yer aldı.

zekeriya_acikgoz_sunnet-3

zekeriya_acikgoz_sunnet-23zekeriya_acikgoz_sunnet-24zekeriya_acikgoz_sunnet-28zekeriya_acikgoz_sunnet-30zekeriya_acikgoz_sunnet-34zekeriya_acikgoz_sunnet-35

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.