Hoşgeldiniz  

Çankırı’dan İngiltere Başbakanı Boris Johnson’a Kovid Desteği

admin | 11 Nisan 2020 | Dünya, Genel, Manşet, Sağlık, Teknoloji, Türkiye, Üst Manşet A- A+

Dünyayı saran Yeni tip Koronavirüs (Kovid 19) salgınından etkilenen, Kovid testi pozitif çıkan İngiltere Başbakanı Boris Johnson’a ata toprağı Çankırılılardan destek geldi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Hemşerileri olan Çankırı Vakfı Başkanı Kaptan Mustafa Can’ın Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Carmed İlaç’ın Kovid 19 virüsüne karşı mücadelede etkili olduğu iddia edilen destek ürününün de arasında olduğu ürün seti İngiltere Başbakanı Boris Johnson’a gönderildi.

Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Başkanı Kaptan Mustafa Can, İngiltere Başbakanı Boris Johnson’a, yakalandığı coronavirüs (Covid-19) tanısı nedeniyle görmekte olduğu tedaviyi destekleyen ve sonuç odaklı ürünü kargo ile gönderdi.

DOKTORLAR: İLAÇ KODEKSİ OLARAK DEĞERLENDİRİLMELİ

KOVİD SALGINI İLE MÜCADELEDE KEKİKTE BULUNAN KARVAKROL ETKEN MADDESİ VE DİĞER TIBBİ AROMATİK BİTKİLERİN YAĞLARINDAN ELDE EDİLEN BİLEŞENLER İLE OLUŞAN FORMÜLASYON COVID-19 Virüsüne karşı şu ana kadar en etkili ürün niteliğini kazandı. Tamamen doğal olan formülasyon Türkiye’deki Pozitif olan bir çok hekimde kullanılarak Virüsü yok etmede başarılı sonuçlar elde edilirken, doktorlar bu ürünün bugünkü durumda hiç sorgulanmadan ilaç kodeksi olarak değerlendirilmesini önerdiler. Ülkemizin başarısını Tüm dünya ülkelerine duyurmaya çalışan doktorlarımız, dünyada ilk olabilecek yöntemin tüm canlılar tarafından hem tedavi ve hem de en etkili koruma yöntemi olabileceğini dile getirdiler.

KOVİD SALGINI İLE MÜCADELEDE KEKİKTE BULUNAN KARVAKROL ETKEN MADDESİ

Pandemi salgın ilan edilen korona virüse laboratuvar ortamında çare aranmaya devam edilirken, vücudu zinde tutmak ve virüslere karşı daha çok direnç sağlayabilmek için alternatifler arasında gösterilen ve kekikte yüksek oranda bulunan karvakrol etken maddesi diğer doğal bileşenlerin sinerjileri ile öne çıkıyor.

VACROL BİTKİSEL DESTEK ÜRÜNLERİ SALGINLA MÜCADELEDE YERİNİ ALIYOR

Tüm virüsler üzerinde etkili olduğu iddia edilen ve bilimsel çalışmaların ışığında, tamamen doğal bileşenlerden üretilmiş olan Carmed Vacrol Damla, Vacrol,  Vacrol -M gibi bitkisel destek ürünleri Koronavirüs (Kovid 19) salgını mücadelesinde yerini alıyor.

DOÇ.DR. TEREKECİ VE 8 DOKTOR ÖNERLEN TEDAVİ VE STANDARDİZE EDİLMİŞ KARVAKROL KULLANDI

Dünyanın mücadele ettiği korona virüse karşı ilaç ve aşı araştırmaları devam ederken, virüse yakalanan Medicana Kadıköy Hastanesi Başhekimi Doç.Dr. Murat Hakan Terekeci ve 8 doktor arkadaşı Sağlık Bakanlığı’nın önerdiği tedavinin yanında, standardize edilmiş karvakrol içeriği başrol oynarken diğer doğal bileşenler ile birlikte formüle edilen bu ürün setini kullanarak koranaya karşı verilen mücadelede başarılı olduklarını açıkladılar.

İKİNCİ BİR ZAKKUM VAKASININ YAŞANILMASIN

SADECE KEKİK YAĞI ALGISI CİDDİ SORUNLARA sebebiyet verebilir açıklaması, doktorlar tarafından dikkat edilmesi gereken en önemli unsur olduğu vurgulanarak İKİNCİ BİR ZAKKUM VAKASININ YAŞANILMAMASINA DİKKAT ÇEKİYORLAR.

KEKİK YAĞINDAKİ TİMOL ETKEN MADDESİNİN TOKSİK ÖZELLİĞİNE DİKKAT

Koronavirüs (Kovid 19) salgını mücadelede umut olan gıda takviyesi ürün ile ilgili açıklama yapan Carmed İlaç Sanay, kamuoyu bilgilendirmesinde kekik yağındaki etken maddenin toksik özelliğine dikkat çekerek; “Kekik yağının içinde yüksek oranda bulunan Timol etken maddesinin toksik olduğunun bilinmesi önemlidir. Vacrol isimli üründe ana etken madde karvakroldür. Karvakrol ve Timolün üst ve alt solunum yolu hastalıklarında kullanımı “Standardize edilmiş Karvakrol ve Timol içermesi’’ durumunda Avrupa İlaç Kurumu (Europen Medicine Agency) tarafından kabul edilmiştir. Ayrıca Vacrolde Karvakrol ve Timol dışında başka aromatik yağların bileşenleri formülde kullanılarak sinerji sağlanmıştır. Bu nedenle rastgele kekik yağı kullanımını önermiyoruz.” Denildi.

ÖNEMLİ ÖZELLİĞİ KARVAKROL VE TİMOL MOLEKÜLLERİ

CARMED İLAÇ’ı, diğerlerinden ayıran en önemli özelliği karvakrol ve timol moleküllerinin yüksek teknoloji ile standardize koşullarda elde edilerek ilaç, gıda ve kozmetik formüllerinde kullanmasıdır.

KAPTAN MUSTAFA CAN ÖNCÜLÜĞÜNDE YENİLİKLERE AÇIK VE ARAŞTIRMACI BİR EKİP

Kaptan Mustafa Can öncülüğünde alanında yetkin, yeniliklere açık ve araştırmacı bir ekip tarafından oluşturulan CARMED İLAÇ, yüksek teknoloji ve araştırmalar ile geliştirdiği ürünleri etik değerler ışığında insanlığa sunmak üzere uzman bir kadro ile 2019 yılında kurulmuş.

KEKİK BİTKİSİNİN VE DİĞER BİTKİLERİN BİLEŞENLERİNİN MUCİZEVİ ETKİLERİNİ AKTARMAK

CARMED İLAÇ kuruluş amacını, “Geleneksel tıpta her derde deva olan kekik bitkisinin ve tıbbi aromatik bitkilerin işlenerek mucizevi etkilerini hem insan hem de hayvan sağlığına aktarmak.” Olarak açıklıyor.

YAŞAM KALİTESİNİ ÜRÜNLERİ İNSANLIĞIN HİZMETİNE SUNMAK

Kurulduğu ilk günden bu yana tüm olanakları ile ileri teknolojiye entegre temel tedavinin yanı sıra yaşam kalitesini de artıran ürünleri insanlığın hizmetine sunmayı misyon haline getirdikleri vurgulanıyor.

ÇALIŞMALARI ETİK İLKELERLE ULUSLARARASI PAZARLARA TAŞIMAK

CARMED İLAÇ yönetim kurulu başkanı Kaptan Mustafa Can, çalışmalarını “Geleneksel tıpta tıbbi aromatik yağların bilimsel metotlarla ayrıştırılan bileşenlerin farklı kombinasyon çeşitliliği ile formüle ederek, insan sağlığı üzerindeki etkilerini araştırarak ve geliştirerek yeni üretim tesisleri ile birlikte uluslararası pazarlara taşıma hedefi için çalışmalarımıza etik ilkelerimizi özümseyerek hızla devam ediyoruz.” Şeklinde ifade ediyor.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.