Hoşgeldiniz  

Çankırı’da Bayram Acısı: 3 Ölü 7 Yaralı  

admin | 08 Ekim 2014 | Çankırı, Genel, Gündem, Manşet, Özel Haber, Türkiye A- A+

trfik_kaza_cankiriBayram dönüşü, Çankırı yakınlarında Ankara – Çankırı karayolu, Çandır ile Tüney köyleri arasında meydana gelen trafik kazasında 3 vatandaş hayatını kaybetti. 7 vatandaşımız da yaralı.  

Recep Kenan/itvhaber.com

Alınan bilgiye göre; 07.10.2014  günü Ankara’dan Çankırı’ya giden İbrahim Uzun’un kullandığı 06 LKE 96 plakalı otomobil, Saat: 22:00 sıralarında Tüney köyü yakınlarında sürücüsü öğrenilemeyen 48 YL 637 plakalı otomobille çarpıştı.

Karşı yönden gelen iki araç kafa kafaya çarpıştılar. Kazada 3 vatandaş olay yerinde hayatını kaybederken 7 vatandaşımızda yaralandı.

Ankara istikametinden gelip, Çankırı istikametine gitmekte olan giden İbrahim Uzun’un kullandığı 06 LKE 96 plakalı araç ile Kastamonu istikametinden gelip, Ankara istikametine gitmekte olan 48 YL 637 araç plakalı Ankara – Çankırı Karayolu Çandır ile Tüney köyü arasında çarpıştığı kazada hayatını kaybeden vatandaşların cesetleri Çankırı İtfaiye Müdürlüğü’ne bağlı itfaiye ekipleri tarafından sıkıştıkları araçlarından çıkarılarak Çankırı Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı.

Kazada yaralanan 7 vatandaşımız da ambülanslarla sevk edildikleri Çankırı Devlet Hastanesi’nde ilk müdahale yapıldıktan sonra tedavi altına alındı.

Çankırı yakınlarında meydana gelen kazada, sürücü İbrahim Uzun ile aynı otomobilde bulunan Fatih Özdemir ve İsmail Karayel, olay yerinde hayatını kaybetti.

Her iki otomobilde bulunan yaralılar Mehmet Çelik, Murat Ketlez, Halil, Adil, Ayşe, Kübra ve Cemile Kayan, Çankırı Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Hayatını kaybedenlerin cesetleri sıkıştıkları yerden itfaiye ekiplerince çıkartılırken, yolun emniyeti sağlandıktan sonra bölgede trafik akışı kontrollü olarak sağlandı.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.