Hoşgeldiniz  

Çankırı Yatırım Zirvesi İSO’da başladı

admin | 28 Eylül 2012 | Çankırı, Ekonomi, Genel, Gündem, İstanbul, Manşet A- A+

Açılışını Çankırı Valisi Vahdettin Özcan’ın yaptığı Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, İSO Yönetim Kurulu Başkanı Tanıl Küçük’ün katıldığı Çankırı Yatırımları Zirvesi, İstanbul Ticaret Odası`nda başladı.  

Çankırı Yatırım Zirvesi başladı

İstanbul Ticaret Odası`nda gün boyu oturumlarla sürecek olan Çankırı Yatırımları Zirvesi`nin açılışını Çankırı Valisi Vahdettin Özcan yaptı.
Başta Çankırı olmak üzere tüm Türkiye`nin ekonomisine büyük faydalar sağlayacak yatırım fırsatlarının ve avantajlarının değerlendirileceği ve katılımcılarla paylaşılacağı Çankırı Yatırım Zirvesi`ne Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tanıl Küçük ve İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi İsrafil Kuralay gibi isimler katıldı.

Zirve`nin açılış konuşmasını İSO Yönetim Kurulu Başkanı Tanıl Küçük yaptı. Küçük, zirvenin yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederek, tanıtım günlerinin ve oturumların hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç ise Çankırı ilindeki yatırımlardan bahsederken, “Çok değerli yatırımcılar, bizim ilimizi tercih ederlerse Çankırı`daki bereketi göreceklerdir. Bu bereketi Japonlar gördüler ve tam 500 milyon dolarlık yatırım için geldiler. Geçtiğimiz günlerde Ekonomi Bakanımızın imzaladığı anlaşmayla 2013 yılı başında projemize başlayacağız” diyerek, projede emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu.

 

Son olarak kürsüye gelen Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Çankırı`nın havaalanı olduğunu, demiryollarının geçtiğini ve ulaşım konusunda hiçbir sıkıntılarının olmadığını dile getirirken, “Ben Çankırı`da bakanlığa 1,5 saatte gidebiliyorum. Ama İstanbul`dan yatırımcılar 3 saatte gidebilirler. Bu çok önemli bir noktadır. Ayrıca Japon firmasıyla yapacağımız proje dışında geçtiğimiz günlerde Spor Bakanımız ile yaptığımız görüşme sonucunda 2013 yılının Ocak ayında ilk kazmasını vuracağımız spor salonu projemizi başlatacağız. Çankırı halkımıza büyük yatırımlar ile hizmet vermeye çalışıyoruz” dedi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.