Hoşgeldiniz  

Çankırı Vakfı Eğitim Bursu Sonuçları Açıklandı

admin | 15 Ekim 2019 | Eğitim, İstanbul, Manşet, Üst Manşet A- A+

Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı, Çankırılı üniversite öğrencilerinin verdiği 2019 – 2020 Eğitim yılı burs başvuru sonuçları Vakfın resmi web sitesinde açıklandı.

Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı, İstanbul’da eğitim gören Çankırılı üniversite öğrencilerinin eğitimine destek amacıyla uyguladığı 2019 – 2020 Eğitim yılı burs başvuru sonuçları Vakfın resmi web sitesinde açıklama ile duyuruldu.

Sonuçlar Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı sayfadaki Burs Sorgulama linkinden sorgulanabilecek.

ÇANKIRI VAKFI BURS SORGULAMA

Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Burs Komisyonu Yönetim Kurulu tarafından Burs başvurularının inceleme ve araştırması belirlenen sonuçların Ekim ayı ortasına doğru sonuçlandıracağı duyurulmuştu.

Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı 2019 – 2020 Eğitim yılı Burs Sonuçlarını aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

BURS SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ

Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı tarafından Burs sonuçları ile ilgili duyuruda; “2019 – 2020 Eğitim yılı Burs Sonuçlarını aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Ayrıca, burs kazanan öğrencilerimize SMS’te olarak bilgilendirme yapılacaktır. Bu vesile ile 2019 – 2020 Eğitim yılı Tüm öğrencilerimize derslerinde başarılar diliyor ve Burs veren tüm destekçilerimize tekrar teşekkür ediyoruz.” İfadelerine yer verildi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.