Hoşgeldiniz  

ÇANKIRI BELEDİYESİ PERSONEL, ELEMAN ALIMLARI 2016

admin | 19 Aralık 2015 | Çankırı, Ekonomi, Genel, Manşet, Türkiye A- A+

cankiri_belediyeÇankırı’da yaşayan halkın daha iyiyi hak ettiğini düşünen Çankırı Belediyesi, kentsel dönüşüm projeleri ile ilişkili alanlarda alım yaparak istihdam sağlaması bekleniyor.

Karadeniz Bölgesi ve İç Anadolu Bölgesi’nin adeta birleşim noktasında yer alan Çankırı, son zamanlarda belediyecilik hizmetleriyle gündemden düşmemektedir. Çankırı Belediyesi tarafından yapılan projeler kapsamında şuan geçerliliği süren Kentsel Dönüşüm ve Kadın İstihdam evleriyle beraber daha modern bir Çankırı için çaba gösteriliyor ve halkın istediği istihdamlar da sağlanmış oluyor.

Çankırı’da yaşayan halkın daha iyiyi hak ettiğini düşünen Çankırı Belediyesi, çalışmalarını da o doğrultuda devam ettirmektedir. Bunun için öncelikli olarak yapılan proje kentsel dönüşümdür. Bu kapsamda kentsel dönüşüm alanları belediye görevlileri ve mimarlar tarafından belirlenmiş ve çalışmalara başlanmış bir durumdadır. Projede görev alacak olan şirketler için ise ihaleler başlatılmıştır. Kentsel Dönüşüm Projesi’nin ise daha verimli ve sürekli olarak devam etmesinin tek yolu halk desteğidir. Bunu Bilen Çankırı Belediyesi, zaman zaman personel alımları gerçekleştirmiş ve gerçekleştirmeye de devam edecektir. Yapılacak olan bu personel alımlarının büyük bir çoğunluğu Çankırı Belediyesi’ne ait olan şirketlere yapılacak ve sözleşmeli olarak gerçekleştirilecektir. Hangi pozisyonlarda personel alımlarının gerçekleşeceği şuan için resmi kalemlerce açıklanmadı ancak şoför, operatör şoförü, inşaat ustası ve mühendislerin bu personel alımlarından faydalanacağını söyleyebiliriz.

Çankırı Belediyesi personel alımları 2016 yılı içerisinde hem birçok işsizin iş umudu olacak hem de daha modern bir Çankırı ilk adım niteliğinde olacaktır. Belediyeye ait olan şirketlere gerçekleşecek olan sözleşmeli personel alımlarının yanı sıra belediye kendi bünyesine de sözleşmeli ve kadrolu memur alımları gerçekleştirecektir. Gerçekleştirilecek olan kadrolu memur alımlarında ise bilindiği üzere kişilerden KPSS puan şartı aranacaktır. Bu doğrultuda başvuracak olan adaylarda KPSS’ye girmiş ve geçerli not almış kişilerin başvuruları incelenecektir. Ayrıca sözleşmeli olarak çalışan kişilere de kadro umudu 2016 yılı içerisinde gerçekleşecek.

Kaynak: İşinolsa

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.