Hoşgeldiniz  

ÇANDEF’TEN AK PARTİ ATAŞEHİR’E ZİYARET

admin | 29 Mart 2016 | Ataşehir, Ataşehir Ak Parti, Çankırı, Genel, Gündem, Manşet, Siyaset A- A+

Candef_ak_parti (1-)Zekeriya Açıkgöz başkanlığındaki İstanbul Çankırı Dernekleri Fedarasyonu (ÇANDEF) genel kurulu sonrası oluşan yeni yönetim Ak Pati Ataşehir İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

Recep Kenan/itvhaber.com

28 Şubat’ta gerçekleştirdiği genel kurulda yapılan seçimle Zekeriya Açıkgöz Genel Başkanlığında oluşan İstanbul Çankırı Dernekleri Fedarasyonu (ÇANDEF) yeni yönetimi İstanbul genelinde kurum ve kuruluşları ziyaret ediyor.

Bu kapsamda Tuzla ilçesinden ziyaretlerine başlayan ÇANDEF yöneticilerinden oluşan heyet İstanbul’un ilçelerindeki ziyaretlerini Ataşehir ile sürdürdü.

ÇANDEF Genel Başkanı Zekeriya Açıkgöz, 1.Bölge Başkanı Zeynettin Aydın ve yönetim kurulu üyeleri ile Ataşehir Tüm Çankırılılar Derneği yöneticilerinden oluşan bir gurup Ak Pati Ataşehir İlçe Başkanı Av.Mustafa Naim Yağcı’yı makamında ziyaret ederek ilçede Çankırılılara gösterilen ilgiden dolayı teşekkür etti.

Kendisini de Çankırılı olarak gördüğünü, Çankırılı bir çok dostu olduğunu söyleyen Ak Pati Ataşehir İlçe Başkanı Av.Mustafa Naim Yağcı, İlçe Yönetiminde iki Çankırılı başkan yardımcısını hatırlatarak Çankırılılara verdikleri önemin işareti olduğunu ifade etti.

 

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.