Hoşgeldiniz  

ÇANDEF YÖNETİMİNDEN CHP ATAŞEHİR’E ZİYARET

admin | 31 Mart 2016 | Ataşehir Ak Parti, Çankırı, Genel, İstanbul, Manşet, Türkiye A- A+

chp_atasehirİstanbul Çankırı Dernekleri Fedarasyonu (ÇANDEF) genel kurulu sonrası Zekeriya Açıkgöz başkanlığındaki oluşan yeni yönetim CHP Ataşehir İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

Recep Kenan/itvhaber.com

28 Şubat’ta gerçekleştirdiği genel kurulda yapılan seçimle Zekeriya Açıkgöz Genel Başkanlığında oluşan İstanbul Çankırı Dernekleri Fedarasyonu (ÇANDEF) yeni yönetimi İstanbul genelinde kurum ve kuruluşları ziyaret ediyor.

Bu kapsamda Tuzla ilçesinden ziyaretlerine başlayan ÇANDEF yöneticilerinden oluşan heyet İstanbul’un ilçelerindeki ziyaretlerini Ataşehir ile sürdürdü.

ÇANDEF Genel Başkanı Zekeriya Açıkgöz, 1.Bölge Başkanı Zeynettin Aydın ve yönetim kurulu üyeleri ile Ataşehir Tüm Çankırılılar Derneği yöneticilerinden oluşan bir gurup CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak’ı makamında ziyaret ederek ilçede Çankırılılara gösterilen ilgiden dolayı teşekkür etti.

Daha önce ihmal ettikleri Çankırılılarla birlikte olmaktan, konuk etmek, konuk olmaktan memnuniyetini dile getiren CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Çankırılı bir yönetim kurulu üyelerinin olduğunu kaydedip, Çankırılıların CHP Ataşehir İlçe örgütünde başkan yardımcılığı ile temsil edildiğini hatırlatarak, Çankırılılara verdikleri önemin altını çizdi.

İstanbul Çankırı Dernekleri Fedarasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı Zekeriya Açıkgöz, başkanlığındaki yeni yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av.Mustafa Naim Yağcı ve CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak ziyaretleri ile Ataşehir programını tamamladı.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.