Hoşgeldiniz  

Çandef Çankırılı Eğitimcileri Buluşturuyor

admin | 17 Kasım 2014 | Çankırı, Eğitim, Genel, Gündem, İstanbul, Manşet A- A+

Candef_ogretmen_kutlamaÇANDEF, 24 Kasım “Öğretmenler Günü” kapsamında İstanbul’da MEB’e bağlı devlet okulları ve özel okullarda görev yapan Çankırılı öğretmenleri Kahvaltıda buluşturuyor. 

Recep Kenan/ivhaber.com

İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonu (ÇANDEF), İstanbul’da görev yapan Çankırılı eğitimcilere yönelik olarak 23 KASIM 2014 Pazar günü Saat 9:30’da Fatih Belediyesi Sur İçi -Topkapı Sosyal Tesisleri (Topkapı Eresin Otel Yanı)’nde kahvaltılı bir program düzenliyor.

Fatih Belediyesi Sur İçi -Topkapı Sosyal Tesisleri’nde 23 KASIM 2014 Pazar günü Saat 9:30’da Çankırılı eğitimcilerin bir araya geleceği kahvaltılı toplantıya İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Dr. Muammer Yıldız’ın da katılacağı belirtildi.

24 Kasım “Öğretmenler Günü” kutlamaları kapsamında İstanbul’daki Çankrılı eğitimcilerle buluşarak “Öğretmenler Günü”nü kutlamayı amaçladıklarını söyleyen İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı Zekeriya AÇIKGÖZ kahvaltı ile ilgili; ‘’Geleceğimizin teminatı yavrularımızın vatanına ve milletine hayırlı birer evlat olarak yetişmesinde büyük emeği olan değerli eğitim camiası mensuplarını böyle bir organizasyonda bir araya getirmek, tanışmak ve kaynaşmak amacındayız’’ dedi.

ÇANDEF Genel Başkanı Zekeriya AÇIKGÖZ, “Eğitim ve öğretim camiamızın değerli mensuplarına yönelik düzenlediğimiz ve İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Dr. Muammer Yıldız’ın da katılacağı programa değerli öğretmenlerimizin teşrifleri bizleri onurlandıracaktır” diyerek; kahvaltının hayırlara vesile olmasını şahsı ve yönetim kurulu adına temenni ettiğini ifade etti.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.