Hoşgeldiniz  

ÇANDEF BAŞKANLIK DİVANI OLUŞTU

admin | 07 Mart 2016 | Çankırı, Genel, Gündem, İstanbul, Manşet A- A+

candef_toplanti_ (1)Beylerbeyi Polis Evi’nde toplanan İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonu (ÇANDEF) yeni yönetim kurulu üyeleri Başkanlık Divanı oluşturdu ve görev dağılımı yaptı.

Recep Kenan/itvhaber.com

İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonu (ÇANDEF) 6. Olağan Genel Kurulu sonrası oluşan Zekeriya Açıkgöz başkanlığında seçilen yeni yönetim ilk genişletilmiş yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Beylerbeyi Polis Evi’nde ÇANDEF Genel Başkanı Zekeriya Açıkgöz başkanlığında ger gerçekleşen genişletilmiş yönetim kurulu toplantısında yetkili kurullar oluşturulurdu ve yeni Başkanlık Divanı üyeleri ve başkan yardımcılıkları belirlenirken görev dağılımı yapıldı.

candef_toplanti_ (2)

 

YORULAN, ÇALIŞMALARA VAKİT AYIRAMAYANIN YERİNE YENİLER

Toplantıda konuşan İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı Zekeriya Açıkgöz genel kurulların derneklerin yenilenme dönemleri olduğunu kaydederek; “Yorulan, federasyon çalışmalarına yeteri kadar vakit ayıramayan arkadaşlarımızın yerlerini yeni arkadaşlarımız aldı. Bu dönem görev almayan mesai arkadaşlarıma hizmetleri için teşekkür ediyoruz. Ayrıca, genel kurul çalışmaları sırasında istemeyerekte olsa kırdığımız olduysa, kendilerinden özür diliyoruz. Yönetim kurulumuzda yedek asil üye ayrımı yok. Tüzüğümüz gereği listede bu ayrımı belirtmek zorundayız. Genel Kurul sonrası oluşan ÇANDEF yönetimi oy veren vermeyen bütün Çankırılıların temsilcisi olacak” dedi.

candef_toplanti_ (54)

ÇANDEF BAŞKANLIK DİVANI BELİRLENDİ

ÇANDEF Başkanlık Divanı üyeleri ve başkan yardımcılıklarının yanı sıra 1., 2, ve 3. Bölge Başkanlıkları ile Kadın Kolları Başkanının da belirlendiği toplantıda oluşturulacak komisyon  sayısı konusunda fikir birliği oluştu.

Toplantıda ÇANDEF 1. Bölge Başkanlığı’na; Zeynettin Aydın, 2. Bölge Başkanlığına; Özcan Çam, 3. Bölge Başkanlığına; Yaşar Çeribaş getirildi.

Yeni komisyon önerilerine açık olunduğunun ifade edildiği toplantıda zaman yetersizliği gerekçesi ile Gençlik kolu ve komisyon üyeliklerinin belirlenmesi bir sonraki toplantıya bırakıldı.

ÇANDEF Genel Başkanı Zekeriya Açıkgöz başkanlığında Beylerbeyi Polis Evi’nde yapılan İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonu (ÇANDEF) Genişletilmiş Yönetim Kurulu Toplantısında Başkanlık Divanı belirlendi.

candef_toplanti_ (7)

Toplantıda belirlenen ÇANDEF (İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonu) Başkanlık Divanı:

Genel Başkan                  :   Zekeriya Açıkgöz
Genel Sekreter                :   İsmail Kılıçaslan
Genel Başkan Yard.        :   Mehmet Altıntop
Genel Başkan Yard.        :   Erol Tpebaşı
Genel Başkan Yard.        :   Arif Öztürk
Genel Başkan Yard.        :   Selami Kaplan
Genel Sayman-Muhasip :  Tayfun Yazıcı

Bölge Başkanlıkları:
1. Bölge Bşk.                      :  Zeynettin Aydın
2. Bölge Bşk.                      :  Özcan Çam
3. Bölge Bşk.                      :   Yaşar Çeribaş

Kadın Kolları Başkanı        : Hatice Günay

candef_toplanti_ (8)

YENİ YÖNETİMDEN İLK ZİYARET TUZLA BELEDİYE BAŞKANLIĞI’NA

Öte yandan, komisyon sayısının ve üyelerinin belirlenmesi bir sonraki toplantıya bırakılırken, görüşmeler sonrası yapılan oylama önerilerden aidat seçeneği belirlendi. Aylık rutin yönetim kurulu toplantılarının yapılacağı gün belirlenirken, ilk ziyaretin ise Çankırı STK’larının kullanımına mekan tahsis eden Tuzla Belediye Başkanlığı’na yapılması kararlaştırıldı.

candef_toplanti_ (50)

SOSYAL MEDYA ETKİN KULLANSIN

Sosyal medya kullanmayanlara yönelik medya okur yazarlığı kursunun açılmasının planlandığının ifade edildiği toplantıda, sosyal medya kullanımının önemine dikkat çeken ÇANDEF Genel Başkanı Zekeriya Açıkgöz, kullanmayanların da sosyal medyada yerlerini alarak; yönetim kurulu üyelerinden federasyonun faaliyetlerinin tanıtımı ve duyurulması alanında sosyal medyanın etkin kullanılmasını isteğini dile getirdi.

28 ŞUBAT GENEL KURULUNDA SEÇİLEN ÇANDEF YÖNETİMİ:
candef_yonetim

candef_toplanti_ (59)candef_toplanti_ (66)candef_toplanti_ (67)candef_toplanti_ (68)candef_toplanti_ (70)candef_toplanti_ (73)candef_toplanti_ (57)

 

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.