Hoşgeldiniz  

Canan Kaftancıoğlu’nun Kongrede Tek Adaylığı Güçleniyor

admin | 08 Şubat 2020 | Ataşehir CHP, Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Siyaset, Üst Manşet A- A+

9 Şubat’ta gerçekleştirilecek 37. CHP İstanbul İl Kongresi’nde “İstanbul’dan Türkiye’ye Tek Yön İktidar!” sloganıyla aday olan Canan Kaftancıoğlu kongrede tek aday.

Recep Kenan/itvhaber.com

CHP İstanbul 37. Olağan İl Kongresi, 9 Şubat Pazar günü Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Kongre için Haliç Kongre Merkezi’nin açık hava etkinlik alanında 6 bin kişilik kapasiteye sahip dev bir kompleks kuruluyor.

“İstanbul’dan Türkiye’ye Tek Yön İktidar!” sloganıyla 9 Şubat 2020 Pazar günü Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan CHP İstanbul 37. Olağan İl Kongresinde aday olduğunu açıklayan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, kongre zamanına kadar başka aday çıkmazsa tek aday olarak seçime girecek. 4 Şubat günü adaylığını açıklayan Kaftancıoğlu’nun tek aday olarak seçime gitmesi giderek güçleniyor.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, 4 Şubat günü CHP İstanbul İl Başkanlığındaki toplantıda  “9 Şubat’ta gerçekleşecek 37. CHP İstanbul İl Kongresinde Bir kez daha adayım çünkü dahası var! Biz mevsimin devamı için adayım. Türkiye’ye nefes aldırmak için adayım.” diyerek yeniden aday olduğunu açıklamıştı.

 “YAPACAKLARIMIZIN DAHASI VAR..”

Kaftancıoğlu, adaylık açıklamasında; ”İstanbul’dan Türkiye’ye tek yön iktidar” parolasıyla, yeniden birlikte, yeniden inanarak yeni bir yolculuğa çıktıklarını ifade eden Canan Kaftancıoğlu, “Yapacaklarımızın Dahası Var..” diyerek  örgütüne seslendiği adaylık açıklamasında; “Dahası var dostlarım! Umudu birlikte yayacağımız günlerin dahası var. Biz mevsiminin daha büyük çiçeklerini elele ekeceğimiz yolculukların dahası var. İktidar için mücadele edeceğimiz her bir anın dahası var. Hayallerimizin dahası var.” İfadelerine yer vermişti.

Canan Kaftancıoğlu, “37. İstanbul İl Kongresi’nde bir kez daha İl Başkanlığına adayım. Sizlerden aldığım inançla hep birlikte Türkiye’ye nefes aldırmak için adayım.” Açıklamasını yapmıştı.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.