Hoşgeldiniz  

Çanakkale Zaferi, Şehitler, Gaziler, 15’likle Asla Unutulmaz

admin | 17 Mart 2018 | Asker, Ataşehir, Manşet


admin

Warning: Use of undefined constant user_email - assumed 'user_email' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/haberina/public_html/wp-content/themes/HaberMatikV2/single-kose-yazilari.php on line 22
cemil_kirim@hotmail.com

Ataşehir İlçe Kaymakamlığı, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma programı kapsamında Mimar Sinan Camii sosyal tesislerinde Gaziler ve Şehit aileleri onuruna yemek verdi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir İlçe Kaymakamlığı tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi Yıl Dönümü ve Şehitleri Anma programı kapsamında Gaziler ve Şehit aileleri onuruna düzenlenen yemekli davete ev sahipliği yapan Ataşehir İlçe Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu ve eşi konuklarını masalarında ziyaret ederek selamladılar. Şehit aileleri, gaziler ve yakınlarının bulunduğu masaları tek tek dolaşan Zafer Karamehmetoğlu ve eşi davetliler ile sohbet ederken çocuklara ayrı ilgi gösterdiler.

ÇANAKKALE ZAFERİ ASLA UNUTULMAZ

Mimar Sinan Camii İmam Hatibi İbrahim Noğman’ın Kuran- Kertim tilaveti ile başlayan programda konuşan Ataşehir İlçe Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, ülkemizin birlik ve beraberliği ile bayrağımız, ezanımız, toprağımızı müdafaa ederken şehit olan aziz şehitlerimizi, bu uğurda canlarını ortaya koyan kahraman gazilerimizi ve mesai arkadaşlarını selamlayarak, “18 Mart Çanakkale Zaferi Yıl Dönümü ve Şehitleri Anma programı münasebetiyle bir araya geldik. Hepiniz hoş geldiniz, şeref verdiniz. Çanakkale dediğimiz zaman akan sular durur. Çanakkale Zaferi Türk Milletinin medarı iftiharı. Çanakkale Zaferi dünyaya Türk milletinin; gücünü, azmini, Müslümanın; bileğinin kuvvetini, imanını ortaya koyduğu zaferdir. Dünya durdukça, Türk milleti, devleti var oldukça Çanakkale Zafer asla unutulmaz. Şehitleri, gaziler, liseliler, 15’likler asla unutulmaz. Kahramanlarımızı yürekten yad ediyor, şehitlerimize rahmet diliyoruz” diye konuştu.

ÜLKEMİZE TEHDİTLERİN ÖNLENMESİ İÇİN MÜCADELE VERİLİYOR

Silahlı kuvvetlerimiz tarafında ülkenin güvenliği yanı sıra; sınır ötesinde vatandaşlarımızın sağlığı, güvenliği, namusu, mücadele verildiğini kaydeden Kaymakam Zafer Karamehmetoğlu, verilen mücadelenin Çanakkale’de verilen mücadelenin aynısı olduğunu vurgulayarak, “Sınır ötesinde asayişi sağlayarak ülkemize yapılacak tehditlerin önlenmesi için mücadele veriliyor” dedi.

18 Mart Çanakkale Zaferi Yıl Dönümü ve Şehitleri Anma programı kapsamında Şehit aileleri, Gaziler ve yakınlarının onuruna düzenlenen yemekli davete Ataşehir İlçe Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu ve eşi ile brlikte; Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Çerkez, Ataşehir Garnizon Komutan Vekili, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Ak Parti Ataşehir İlçe Başkan Vekili Osman Korkmaz, Ataşehir İlçe Müftüsü Şakir Pinal, Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican, SYDV Müdürü Hüseyin Aydın, Ataşehir İlçe Yazı İşleri Müdürü Selma Özkaya, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Arife Midyat, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürü Dursun Kırış ile GHSM Seyfi Güneysu’nun da aralarında olduğu Ataşehir Kaymakamlığı daire amirleri, Kızılay Ataşehir Şube Başkanı Rahman Baki, mahalle muhtarları ve STK temsilcileri katıldı.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.