Hoşgeldiniz  

Bizim Ev Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Açıldı

admin | 19 Kasım 2017 | Ataşehir, Eğitim, Manşet, Özel Haber, Sağlık A- A+

Yenisahra’da tüm eğitim, rehabilatsyon ve servis hizmetlerini ücretsiz olarak vermeye başlayan Bizim Ev Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi davetlilerin katıldığı törenle açıldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Çok sayıda seçkin akademisyen, iş adamı ve siyasinin çelenk ve telgrafla mesaj gönderdiği Bizim Ev Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nin açılışına, Ak Parti İlçe Başkan yardımcıları Metin kale ve Erdal Ertürk ile davetliler katıldı.

’ENGELSİZ YAŞAM İÇİN, ELİNİZDEN TUTMAYA HAZIRIZ”, “YA SİZ?”

Yenisahra’da hizmet vermeye başlayan Bizim Ev Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi; Özel Öğrenme Güçlüğü, Dikkat eksikliği, Duyu Bütünleme, Uzay Terapi, Fizyoterapi, Aile Eğitimi, Zihinsel Yetersizlik, Hiperaktivite, Psikolojik Danışmanlık, Zeka ve Gelişim Testleri ile Yaygın Gelişimsel Bozukluk (Otizm) alanlarında verdiği eğitim, rehabilitasyon ve servis hizmetleri ile ’Engelsiz Yaşamlar İçin, Elinizden Tutmaya Hazırız” diyor ve “Ya Siz?’’ diye soruyor.

ENGELSİZ DÜŞÜNCELERİMİZLE ENGELLİLERİMİZ VE AİLELERİNİN YANINIZDAYIZ

‘’Engelsiz Yaşamlar İçin, Elinizden Tutmaya Hazırız. Ya Siz?’’sloganı ile yola çıkarak çok yönlü hizmet vermek amacıyla Yenisahra Mahallesinde açılışı yapılan “Bizim Ev Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi “ Kurum Müdürü Burcu Demircioğlu, yaptığı açıklamada; “Tecrübelerimize dayanarak, güler yüzlülüğü ve hizmeti kendimize vazife kabul ederek, engelsiz düşüncelerimizle engellilerimiz ve ailelerinin yanınızdayız” ifadelerine yer verdi.

GÜLER YÜZLÜ VE İNSANCIL HİZMETLERİ İLE FARK YARATACAKLAR

Edibe Akbaş ve Burcu Demircioğlu eğitmenleri öncülüğünde kurulan Bizim Ev Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, özel eğitim alanında uzmanlaşan kurucular, tecrübeleri, aldığı eğitimler, güler yüzlü ve insancıl yönlerini öne çıkardıkları hizmetleri ile fark yaratacakları iddiası ile Yenisahra Mahallesi’ndeki merkezinde hizmet veriyor.

ENGELSİZ DÜŞÜNCELERLE YANINIZDA OLMAYI HEDEFLİYORUZ

Uzmanlık, tecrübe ve eğitimlerinin hizmet kalitesine yansıyacağını ifade eden Bizim Ev Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Burcu Demircioğlu, hizmet, uygulama ve programları hakkında yaptığı açıklamada, fizyoterapi, öğrenme güçlüğü ve gelişimsel bozukluk alanlarında rehabilitasyon hizmeti verdiklerini ve verilen tüm hizmetin ücretsiz olduğunu belirterek; “özel öğrenme güçlüğü, dikkat eksikliği ve hiperaktivite, duyu bütünleme, uzay terapi, zihinsel yetersizlik, okuma-yazma güçlüğü, yaygın gelişimsel bozukluk, aile eğitimi, psikolojik danışmanlık, zeka ve gelişim testleri, montessori eğitimi ve evcil hayvanlarla terapi vermekteyiz. Bunların dışında okula devam eden öğrencilere zorlandıkları alanda derslerinde yardımcı olup, huzur, mutluluk, anlayış, hoşgörü, eğlence,saygı ve kocaman sevgisiyle var olan ve bu anlayışlarla dolu ailemizde her bir bireye ilk önce bu değerleri kazandıran akabinde gelişen, bireyin tanısına ve kişisel özelliklerine göre program hazırlayan,temiz ve ferah binası, uzman kadrosu ve eğitim anlayışıyla farklılıklara açık,engelsiz düşünceleriyle yanınızda olmayı hedefleyen aile sıcaklığında bir kurumuz” dedi.

PROGRAMLAR YAŞAM KALİTELERİNİ ARTTIRACAK

Burcu Demircioğlu, hayatının her hangi bir aşamasından sonra yaşamını farklı sürdürmek zorunda kalanlar için eğitimin önemine dikkat çektiği konuşmasında; “Yaşamına farklı başlayan veya daha sonrasında herhangi bir sebeple yaşantısının geri kalanını farklı şekilde sürdürmek durumunda kalan kişilere, sosyal ve bireysel ortamlarında yaşam kalitelerini arttıracak destek, öğrenme ve hareketlilik fırsatları sağlayan eğitim programlarının yürütülmesi ve hayata geçirilmesidir” ifadelerine yer verdi.

“SORUMLULUK BİLİNCİ AŞILANIYOR”

Açılışı yapılan Bizim Ev Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde verilen bireysel eğitimlerde, yapılandırılmış eğitim sistemlerin kullanıldığı kurumda, bireyin ilgi ve ihtiyaçlarının öngörülmekte olduğunun altını çizen Burcu Demircioğlu, örencilere sorumluluk bilincinin aşılandığını kaydederek, “Evcil hayvanlarla yakın temasta bulunan onların temel ihtiyaçlarını karşılayabilme imkânına sahip olan öğrencilerimizin sorumluluk bilinci kazanmaları hedeflendirilmektedir. Bu hedefi uzman Veteriner Hekim eşliğinde almaktadırlar. Duyu bütünleme terapisini de bünyesinde barındıran kurumumuzda bireyin duyuları tümüyle uyarılarak duyuların birbiriyle uyumlu bir şekilde çalışmasını sağlayarak bireyin öğrenme becerileri en üst seviyeye taşımaktadır. FİZYOTERAPİ ve REHABİLİTASYON alanında ki çalışmalarımızla bireyin bedenen, psikososyal ve günlük yaşam aktivitelerinde daha özgür olmasını sağlamayı amaçlıyoruz. ’Sihirli dokunuşlar hayata anlam katar’ sloganıyla yanlarında bulunmaktan zevk duyuyoruz” şeklinde konuştu.

OLARAK ENGELLİ VE AİLELERİNİN YANINDA BULUNMAYI GÖREV EDİNDİK

Bizim Ev Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde tüm eğitim ve rehabilitasyon  programlarının ücretsiz gerçekleştirildiğini, manevi olarak engelli ve ailelerinin yanında bulunmayı ve her türlü desteği sağlamayı görev edindiklerini kaydeden Burcu Demircioğlu, ihtiyaç sahibi vatandaşları verecekleri ücretsiz hizmetlerden yararlanmaları için Bizim Ev Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ile tanışmaya davet etti.

‘’ENGELSİZ YAŞAMLAR İÇİN, ELİNİZDEN TUTMAYA HAZIRIZ. YA SİZ?’’

BİZİM EV ÖZEL EĞİTİM VE REHABİLİTASYON MERKEZİ

ADRES:  Yenisahra Mahallesi 50.Yıl Caddesi N0: 7 Ataşehir /İst.

İletişim: 0505 052 56 06  –  0216 470 56 06

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.